Real Madrid vs Eintracht Frankfurt – Speltips UEFA Super Cup

Vinnaren av Champions League respektive Europa League gör upp i en spännande match och det är Helsingfors som är värd för det spektakulära mötet. Real Madrid är klara favoriter mot Eintracht Frankfurt som något överraskande vann Europa League förra säsongen. Kan de hota Real Madrid som värvat intressant och ser ännu starkare ut än förra säsongen. Vem tar säsongens första titel?

Hämta ett Ultrabet hos Hajper och använd på UEFA Super Cup

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Real Madrid är klara favoriter

Real Madrid vann Champions League efter att ha besegrat Liverpool i förra säsongens final. Under försäsongen har de bland annat vunnit mot Juventus, spelat oavgjort mot Club America samt förlorat mot Barcelona. Men nu är det tävlingsmatch och om det är någon som vet hur man vinner finaler är det Ancelotti. Kan han leda ”Los Blancos” till ytterligare en titel?

Frankfurt åkte på rejält med stryk i premiären

Frankfurt må ha vunnit Europa League och laget inledde också starkt i Tyska Cupen med seger med 4-0 mot Magdeburg. Men i premiären av Bundesliga mot FC Bayern blev det ingen rolig dag för laget då man trots hemmaplan förlorade med 1-6. Nu väntar ännu en tuff motståndare och det återstår att se om de kan lyckas bättre än senast.

Real Madrid tar säsongens första titel

Det är för stor skillnad mellan lagen för att det ska kunna bli någon skräll i detta möte. Även om Frankfurt spelat två tävlingsmatcher inför onsdagens möte är det klasskillnad mellan klubbarna. Därför tror vi också att Real Madrid kommer att bärga denna titel och det ganska komfortabelt. De har för mycket kvalité och erfarenhet av att vinna titlar för att slarva bort denna gyllene möjlighet till ännu en pokal. Därför spelar vi Real Madrid som segrare till oddset 1,40 hos Hajper.

Vårt speltips: Real Madrid vinner över Eintracht Frankfurt till oddset 1,40 hos Hajper.

Team Svensk Betting

Hämta ett Ultrabet hos Hajper och använd på UEFA Super Cup

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com