Real Madrid vs Espanyol – La Liga

Hemmalaget Real Madrid

Vi går nu in i oktober och vi har ett Real Madrid utan hemmasegrar så här långt i La Liga, det är helt otippat. Nu är självklart kraven stora på Los Blancos att avsluta den negativa trend som de befinner sig i annars kommer fansen bli mycket missnöjda. Zidanes mannar hade en ganska trevlig match mot Dortmund som slutade 3-1 men om vi ska vara ärliga så hade nog Real Madrid det lite lättare eftersom Dortmund anföll och då kunde Real Madrid kontra med fint spel.

Spela hos Mybet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I La Liga spelar motståndarna inte som Dortmund utan de går in och parkerar bussen vilket inte ger de stora stjärnorna så mycket utrymme att spela på. Cristiano Ronaldo och Gareth Bale gillar de öppna ytor som de fick mot Dortmund.

Bortalaget Espanyol

Det lilla laget från Barcelona som har något som kanske kan beskrivas som ett mysigt förhållande med Real Madrid. Skall det vara dem som ger Real Madrid första segern? Det tror i alla fall många Blaugranas (red: FCB supportrar) att så kommer ske.

Historiskt är Espanyol heller inte ett lag som tar oväntade poäng mot förväntade storlag utan de lever på att vinna mot betydligt enklare motstånd och på så vis hålla sig kvar i ligan.

Så här tänker vi

Vi tror inte att Espanyol chockar världen idag och vinner utan vi väljer att spela Real Madrid för vinst och under 4.5 mål till oddset 2.25 hos Mybet

Vårt speltips: Real Madrid för vinst och under 4.5 mål hos Mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com