Real Madrid vs Espanyol – La Liga

Hemmalaget Real Madrid

Vi går nu in i oktober och vi har ett Real Madrid utan hemmasegrar så här långt i La Liga, det är helt otippat. Nu är självklart kraven stora på Los Blancos att avsluta den negativa trend som de befinner sig i annars kommer fansen bli mycket missnöjda. Zidanes mannar hade en ganska trevlig match mot Dortmund som slutade 3-1 men om vi ska vara ärliga så hade nog Real Madrid det lite lättare eftersom Dortmund anföll och då kunde Real Madrid kontra med fint spel.

Spela hos Mybet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I La Liga spelar motståndarna inte som Dortmund utan de går in och parkerar bussen vilket inte ger de stora stjärnorna så mycket utrymme att spela på. Cristiano Ronaldo och Gareth Bale gillar de öppna ytor som de fick mot Dortmund.

Bortalaget Espanyol

Det lilla laget från Barcelona som har något som kanske kan beskrivas som ett mysigt förhållande med Real Madrid. Skall det vara dem som ger Real Madrid första segern? Det tror i alla fall många Blaugranas (red: FCB supportrar) att så kommer ske.

Historiskt är Espanyol heller inte ett lag som tar oväntade poäng mot förväntade storlag utan de lever på att vinna mot betydligt enklare motstånd och på så vis hålla sig kvar i ligan.

Så här tänker vi

Vi tror inte att Espanyol chockar världen idag och vinner utan vi väljer att spela Real Madrid för vinst och under 4.5 mål till oddset 2.25 hos Mybet

Vårt speltips: Real Madrid för vinst och under 4.5 mål hos Mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar