Real Madrid vs Espanyol – La Liga

Hemmalaget Real Madrid

Enligt FC Barcelonas fans har de här två lagen en mysig stämning mellan sig och Espanyol ger sällan Real Madrid några som helst problem när de möts. Nu hoppas fansen till Los Blancos på den tionde raka vinsten.

Försvarsspelet från Real Madrid är aldrig direkt imponerande då man fokuserar mycket på sitt anfallsspel och det är där man sätter sin tillit till. Och statistiken talar också för att de använder helt rätt spelmetodik för de släpper bara in 0.9 mål per match.

Bortalaget Espanyol

Espanyol har spelet bättre än på mycket länge och det har man också kunnat se på matcherna den här säsongen. Men till den här matchen kommer man mest troligen utan sina två bästa spelare. Victor Sanchez som har imponerat så mycket den här säsongen är skadad vilket innebär att man måste hitta en duglig ersättare som kan jaga Cristiano Ronaldo på högerkanten. Ronaldo har gjort 28 mål på 30 matcher i år.

Så här tänker vi

Vi tror starkt på Real Madrid i den här matchen men vi måste hitta spelvärda odds. Vi väljer att spela Real Madrid -2 till oddset 1.75 hos redbet.

Vårt speltips: Real Madrid -2 hos redbet

Lämna en kommentar