Real Madrid vs Espanyol – La Liga

Hemmalaget Real Madrid

Enligt FC Barcelonas fans har de här två lagen en mysig stämning mellan sig och Espanyol ger sällan Real Madrid några som helst problem när de möts. Nu hoppas fansen till Los Blancos på den tionde raka vinsten.

Försvarsspelet från Real Madrid är aldrig direkt imponerande då man fokuserar mycket på sitt anfallsspel och det är där man sätter sin tillit till. Och statistiken talar också för att de använder helt rätt spelmetodik för de släpper bara in 0.9 mål per match.

Bortalaget Espanyol

Espanyol har spelet bättre än på mycket länge och det har man också kunnat se på matcherna den här säsongen. Men till den här matchen kommer man mest troligen utan sina två bästa spelare. Victor Sanchez som har imponerat så mycket den här säsongen är skadad vilket innebär att man måste hitta en duglig ersättare som kan jaga Cristiano Ronaldo på högerkanten. Ronaldo har gjort 28 mål på 30 matcher i år.

Så här tänker vi

Vi tror starkt på Real Madrid i den här matchen men vi måste hitta spelvärda odds. Vi väljer att spela Real Madrid -2 till oddset 1.75 hos redbet.

Vårt speltips: Real Madrid -2 hos redbet

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com