Real Madrid vs FC Barcelona – La Liga

Hemmalaget Real Madrid

Vad kan vara bättre än ett EL Clasico precis dan före julafton. El Clasico är nog bland de största fotbollsevent som man kan få se. Vi kan bara mysa och njuta av den fotbollsunderhållning som vi kommer att få. Real Madrid har varit iväg på VM för klubblag och som vi förutspådde vann Real Madrid utan att egentligen övertyga.

Spela hos Mybet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Deras kanske bästa period var den första veckan i inledningen av säsongen. Då möttes lagen i den spanska Super Cupen och få kunde nog tro att katalanerna skulle ha en så stort favoritskap idag efter den matchen på det sätt som Real Madrid spelade ut Barca. Dagens match är en måste match för Real Madrid om de vill hålla liv i titeldrömmarna.

Bortalaget FC Barcelona

FC Barcelona är inte bara i toppen av ligan de är också i toppform med 20 poäng på 8 matcher. De har nu inte förlorat en match på 23 omgångar och av dem är 20 vinster.

Som uppladdning inför den här matchen skickade Valverdes mannar in 4 mål bakom Deportivos målvakt i deras senaste match. Idag har FC Barcelona chansen att verkligen knyta ihop påsen till ligatiteln om de kan ta tre poäng.

Så här tänker vi

Real Madrids form den senaste tiden har inte varit bra, de har sviktat mot lättare motstånd och tappat poäng. FC Barcelona har däremot tagit poäng fast spelet inte har sett så bra ut. FC Barcelona har formen på sin sida och därför spelar vi Barcelona vinst & pengarna tillbaka vid oavgjort till oddset 2.30 hos Mybet

Vårt speltips: Barcelona vinst & pengarna tillbaka vid oavgjort hos Mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com