Real Madrid vs Las Palmas – La Liga

Hemmalaget Real Madrid

Real Madrid som är regerande mästare i nästan alla cuper och tävlingsformer har fått problem. Otroligt nog har dem en förlustsvit på två matcher och det är någonting som inte är helt okej i laget. De förlorade överraskande mot nykomlingarna Girona samt mot Tottenham.

Spela hos Betsafe och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Dagens match och motståndare borde vara ett välkommet besök för att vända den här trenden. Men Real Madrid måste också ta tag i de saker om inte fungerar. Dessutom har dem ett åtta poängs glapp upp till serieledarna Barcelona och det är något som varje Blancitos vill ta igen.

Bortalaget Las Palmas

Om Real Madrid har problem är det inget mot de problem som Las Palmas befinner sig i just nu. De har sex raka ligaförluster bakom sig. Nya tränaren Pako Ayestarán har varit med om fyra av dessa förluster och han har inte vunnit på elva matcher i år.

Med sju raka förluster bakom sig fick han gå från Valencia och frågan man ställer sig är om han verkligen är rätt man för ett lag i kris såsom Las Palmas är? Troligtvis kommer Las Palmas spela med ett djupt försvarsspel och anfalla när tillfälle ges.

Så här tänker vi

Vi tror att Pako Ayestarán idag tar rekordet på tolv förluster som tränare och att Las Palmas förlorar matchen. Vi väljer att spela Real Madrid vinst och noll mål för Las Palmas till oddset 2.10 hos Betsafe

Vårt speltips: Real Madrid vinst och noll mål för Las Palmas till oddset 2.10 hos Betsafe

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com