Real Madrid vs Legia Warszawa – Champions League

Hemmalaget Real Madrid

real-madrid-vs-legia-warszawaReal Madrid har haft det kämpigt strax före avbrottet för de internationella matcherna. Detta på grund av skador på vissa nyckelspelare har gjort att lagets framgångar har haltat och spelet såsom Zinedine Zidane vill att det ska spelas har blivit lidande. Men då är det också starkt att inte förlora matcher och det har de inte gjort utan istället har man plockat fram oavgjorda matcher som trots allt ändå ger poäng.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Mot Real Betis åkte Real Madrid utan spelare såsom Luka Modric, James Rodriguez, Sergio Ramos och Casemiro och det är spelare som i många andra lag skulle vara oersättliga men istället kunde man vinna med hela 6-1. Det är ett styrkebesked.

Bortalaget Legia Warszawa

Det är nog inte så bra för Legia Warszawa att Real Madrid kan spela en så pass bra fotboll utan sina spelare och idag är många av spelarna som saknats med i Real Madrid. Legia Warszawa har sett väldigt tunna ut i de tidigare Champions League matcherna.

Man förlorade med 6-0 mot Borussia Dortmund som sedan följdes upp av en 2-0 förlust mot Sporting CP. I den inhemska ligan går det heller bra och man har förlorat de senaste 5 matcherna av 7 möjliga.

Så här tänker vi

Det blir Målkalas! Vi spelar Real Madrid -4.0 Mål till oddset 2.10 hos NordicBet

Vi spelar: Real Madrid -4.0 Mål hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com