Real Madrid vs Legia Warszawa – Champions League

Hemmalaget Real Madrid

real-madrid-vs-legia-warszawaReal Madrid har haft det kämpigt strax före avbrottet för de internationella matcherna. Detta på grund av skador på vissa nyckelspelare har gjort att lagets framgångar har haltat och spelet såsom Zinedine Zidane vill att det ska spelas har blivit lidande. Men då är det också starkt att inte förlora matcher och det har de inte gjort utan istället har man plockat fram oavgjorda matcher som trots allt ändå ger poäng.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Mot Real Betis åkte Real Madrid utan spelare såsom Luka Modric, James Rodriguez, Sergio Ramos och Casemiro och det är spelare som i många andra lag skulle vara oersättliga men istället kunde man vinna med hela 6-1. Det är ett styrkebesked.

Bortalaget Legia Warszawa

Det är nog inte så bra för Legia Warszawa att Real Madrid kan spela en så pass bra fotboll utan sina spelare och idag är många av spelarna som saknats med i Real Madrid. Legia Warszawa har sett väldigt tunna ut i de tidigare Champions League matcherna.

Man förlorade med 6-0 mot Borussia Dortmund som sedan följdes upp av en 2-0 förlust mot Sporting CP. I den inhemska ligan går det heller bra och man har förlorat de senaste 5 matcherna av 7 möjliga.

Så här tänker vi

Det blir Målkalas! Vi spelar Real Madrid -4.0 Mål till oddset 2.10 hos NordicBet

Vi spelar: Real Madrid -4.0 Mål hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar