Real Madrid vs Liverpool – Champions League

Real loggaVisst vi rekade matchen redan igår men när det vankas final i “Champions” behövs det mer än ett speltips. Igår tippade vi Real Madrid som segrare medan idag ska vi fokusera på annat. Spelplatsen är Kiev, Ukraina och Olympiastadion sisådär 900 långa dopade stenkast från Tjernobyl. Vem ska vinna titeln och vem blir hjälten som kliver fram? Låt underhållningen börja!

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos LeoVegas

Hemmalaget Real Madrid

Real Madrid har vunnit turneringen två år i rad men har ändå inte imponerat i årets upplaga på samma sätt som tidigare. Kanske är det faktorn som är mest imponerande. Att vinna även om man inte spelar bra. I kvartsfinalen mot Juventus var man riktigt illa ute innan en straff på tillägg av Ronaldo frälste klubben. I semifinalen mot Bayern spelade man mer stabilt men tog sig vidare med nöd och näppe. Nu väntar final och det finns två spelare som är i extra stor målform. Ronaldo är naturligtvis en av dem men även Bale visade fin form i förra matchen och gjorde mål.

Bortalaget Liverpool

De rödklädda Liverpool har under Klopps andra år vid rodret tagit sig till final i världens finaste av klubblagsturneringar. I kvartsfinalen var man överlägsna Manchester City och slog ut Peps mannar med dunder och brak. I semifinalen var laget snäppet vassare än Roma vilket innebar att man får spela final på den högsta nivån mot dubbla regerande mästaren.

Så här tänker vi

Ronaldo har som vanligt varit i hysterisk målform och efter att ha blivit kritiserad under första delen av säsongen har målskyttet lossnat rejäl. 15 mål har det blivit på 12 matcher i Champions League och 44 mål på 43 spelade matcher alla turneringar. Vi tror Ronaldo fortsätter göra mål och spelar Ronaldo som målskytt till oddset 1,80 hos LeoVegas Sport.

Vårt speltips: Ronaldo gör mål i Champions League-finalen mellan Real Madrid och Liverpool till oddset 1,80 hos LeoVegas Sport.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com