Real Madrid vs Liverpool – Speltips Champions League

Real Madrid välkomnar Liverpool i en match där “Los Blancos” i praktiken redan är vidare. Det krävs en kollaps utan dess like om Liverpool ska kunna vända 2-5 från första mötet. Enligt oddsen hos svensk betting blir det en jämn match. Men det går inte att komma ifrån att det är Real Madrid som kommer att gå vidare från detta mötet. Frågan är om de har vad som krävs för att vinna returmötet också eller om Liverpool kan överraska?

Datum: 15 mars 2023
Avspark: 21:00
Arena: Estadio Santiago Bernabeu (Madrid)
Domare: F Swayer (Tyskland)

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och spela på Champions League

Real Madrid hoppas kunna vinna igen 

Real Madrid måste förlora med fyra mål för att förlora matchen. Skulle de förlora med tre mål väntar förlängning. Vid förlust med två mål är laget vidare till kvartsfinal. Real Madrid har haft det tufft i det inhemska spelet och ligger tvåa i La Liga samtidigt som de också åkte ur Copa del Rey mot Barcelona. Nu är det endast Champions League som kan rädda säsongen.

Liverpool har en tuff säsong  

Laget är ute ur FA-cupen, vann inte EFL Cup, ligger utanför topp 4 i Premier League och ser ut att få respass i Champions League. Därmed kommer det inte att vara en särskilt rolig säsong för klubben när säsongen ska summeras. Det blir i alla fall ingen titel för laget som gått starkt de senaste säsongerna. 

Det blir en jämn match 

Real Madrid kommer säkerligen gå in för att spela av matchen och skulle Liverpool lyckas vända vore det minst sagt otroligt. Men inte särskilt mycket tyder på det utan vi tror Real Madrid håller undan och klarar ett oavgjort resultat. Därför spelar vi X i matchen mellan Real Madrid och Liverpool till oddset 2,38 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Matchen mellan Real Madrid och Liverpool slutar oavgjort till oddset 4,00 hos Nordicbet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och spela på Champions League