Real Madrid vs Manchester United – Champions Cup

Hemmalaget Real Madrid

Det har gått nästan två månader sedan vi såg Real Madrid spela förra gången. Den gång nedmonterade dem Juventus försvarsmur bit för bit och kunde på så vis ta hem Champions League titeln som första lag två gånger i rad. Nu startar deras försäsong och dem rivstartar genom att delta i Champions Cup mot inte mindre än Manchester United. Fram tills nu har inte Real Madrid nyttjat transferfönstret för några förvärv och varför skulle dem göra det med en så stark trupp som de har.

Dock surrar det av rykten om att de är intresserade av Monacos succétonåring Kylian Mbappe och planerar att lägga ett monsterbud för att få honom. Sen har de tagit in Theo Hernandez och mittfältaren Dani Ceballos eftersom man har släppt Alvaro Morata och James Rodriguez.

Bortalaget Manchester United

Manchester United har redan spelat tre försäsongsmatcher och borde vara nära full form just nu. I deras senaste match vann dem över lokalrivalerna Manchester City med 2-0 och det var första gången det derbyt spelades utomlands. Då kunde också nysignerade Romelu Lukaku göra mål för sin nya klubb. Innan matchen mot City spelade dem mot Real Salt Lake och vann med 2-1 och innan dess mot LA Galaxy och den matchen vann de stort med 5-2.

Så här tänker vi

Detta blir en sevärd match som du inte skall missa. Vi tror på målfest och väljer att spela Båda lagen gör mål och över 2.5 mål till oddset 2.10 hos Redbet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål och över 2.5 mål hos Redbet

Lämna en kommentar