Real Madrid vs Manchester United – Super Cupen

Hemmalaget Real Madrid

Real Madrid blev det fösta laget i modern historia att försvara sin Champions League titel förra säsongen när de tryckte till det vattentäta försvar som Juventus hade inför matchen med 4-1 och året innan det slog dem Atletico Madrid. Real Madrid har för ovanlighetens skull varit lugna på transfermarknaden och egentligen är det bara Kylian Mbappe som har ryktats komma men nu verkar det som om han vill till PSG.

Spela hos Leo Vegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

De enda två förvärven de har gjort är att de har tagit in försvararen Theo Hernandez och mittfältaren Dani Ceballos för en mindre summa av 500 miljoner kronor. Fortfarande finns giganterna såsom Isco, Sergio Ramos och Cristiano Ronaldo kvar i laget och de vann Champions League, igen, så varför byta?

Bortalaget Manchester United

Försäsongsmatcherna har gått bra för Manchester United och de har slagit lag såsom LA Galaxy, Real Salt Lake, Manchester City, Vålerenga och Sampdoria på ett enkelt sätt. Enda plumpen i protokollet var 1-0 förlusten mot FC Barcelona. Manchester United har gjort nyförvärv som blir viktiga för laget den här säsongen. Romelu Lukaku är ett stort namn på anfallssidan men även vår egen Victor Lindelöf och Nemanja Matic kan visa sig viktiga för laget.

Henrikh Mkhitaryan har fortsatt imponera på oss så här långt. Den armeniska lagkaptenen gjorde sex mål i hans elva Europaframträdanden förra säsongen och är alltid ett hot för det andra laget.

Så här tänker vi

Real Madrid har ett övertag om vi tittar på resultaten över Manchester United men vi har hittat Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos Leo Vegas

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Leo Vegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar