Real Madrid vs PSG – Champions League

Zinedine Zidane coach RealÅrets mest intressanta möte är här när regerande mästaren Real Madrid ställs mot miljardsatsande PSG i den första av två åttondelsfinaler mellan de två giganterna. Real Madrid är ute efter att försvara de dubbla regerande titlarna man har i Champions League medan PSG vill vinna turneringen för första gången och bli en av de riktigt stora och framgångsrika elefanterna i världsfotbollen. Den neutrale åskådaren är på förhand den stora vinnaren för det är inga dussinnamn som beträder Santiago Bernabeu på onsdagskvällen.

Hämta din bonus på 100% upp till 1000 kr hos Betser

Hemmalaget Real Madrid:

Zidanes första 1,5 säsonger som ansvarig innebar dubbla titlar i Champions League och dessutom seger i La Liga förra året. I år har det bländande spelet varit som bortblåst och det har varit tungt i både liga- och cupspelet. I La Liga ligger laget just nu på en fjärdeplats med 17 poäng upp till Barcelona som leder ligan. I Champions League blev det en andraplats efter förlust mot Tottenham och tuffast möjliga motstånd när PSG ska besegras. Zidane har inför matchen gått ut och sagt att det bara är en seger i dubbelmötet som kan rädda hans jobb. Med tanke på omständigheterna är det nog inte en alltför orimlig gissning.

Bortalaget PSG

Paris Saint Germain hade en tung fjolårssäsong efter att Zlatan Ibrahimovic hade lämnat inför säsongen. Ligatiteln tappades till AS Monaco och i Champions blev det kollektiv kollaps mot Barcelona trots en enorm ledning inför bortamötet. För att se till så att historien inte upprepade sig, värvades Neymar och Mpabbe in för över 1,5 miljarder kronor per spelare. Resultaten har kommit direkt och PSG leder ligan i överlägsen stil och vann även gruppen i Champions League utan några större diskussioner. Nu vill laget ta nästa steg ute i Europa och att ta sig förbi Real Madrid får räknas som just detta.

Så här tänker vi:

Åttondelsfinalernas hetaste möte är ovisst och det blir svårt att avgöra vem som går vidare efter bägge mötena. I första mötet tror vi att Real Madrids rutin och fördel av hemmaplan talar till deras fördel. Vi tror Real Madrid vinner matchen till oddset 2,40 hos Betser.

Vårt speltips: Real Madrid vinner över PSG til oddset 2,40 hos Betser

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com