Real Madrid vs Tottenham – Champions League

Hemmalaget Real Madrid

Real Madrid blev det första laget att försvara sin Champions League titel från året innan. De gjorde det genom att göra flera mål mot Juventus som innan finalmatchen hade ett sånt starkt försvarsspel att det på förhand såg omöjligt ut att göra mål. Men mål gjorde dem och de stod där som segrare, nu är dem på jakt efter den tredje raka titeln.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Real Madrid har sett lika starka ut som de brukar och de vann över APOEL med 3-0 på hemmaplan och med 3-1 mot Borussia Dortmund på bortaplan vilket gör att de delar ledningen med Tottenham.

Bortalaget Tottenham

Tottenham har startat bra i årets upplaga av Champions League. Den onda cirkeln på Wembley är också bruten för Tottenhams del, eftersom de vann mot Bournemouth på deras temporära hemmaplan och förbannelsen är borta. Inledningsvis slog dem också Dortmund och sedan vann dem över APOEL med 3-0 precis som Madrid gjorde.

På hemmaplan förlängde dem den förlustfria sviten till nio matcher och de har gjort mål i alla matcher utom en oavsett tävlingsupplaga. Bortamatcher är dock ingen höjdare för Tottenham i Champions League sammanhang rent statistiskt. Men om de kan jobba hårt och för varandra kan de kanske ställa till med en skräll.

Så här tänker vi

Formen är bra på båda lagen men Real Madrid som har vana att möta tufft motstånd på hemmaplan i FC Barcelona och Atletico Madrid är väl härdade att spela hårda matcher. Vi väljer att spela Real Madrid för vinst och båda lagen gör mål till oddset 2.45 hos Betser

Vårt speltips: Real Madrid för vinst och båda lagen gör mål till oddset 2.45 hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

 

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com