Real Madrid vs Tottenham – Champions League

Hemmalaget Real Madrid

Real Madrid blev det första laget att försvara sin Champions League titel från året innan. De gjorde det genom att göra flera mål mot Juventus som innan finalmatchen hade ett sånt starkt försvarsspel att det på förhand såg omöjligt ut att göra mål. Men mål gjorde dem och de stod där som segrare, nu är dem på jakt efter den tredje raka titeln.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Real Madrid har sett lika starka ut som de brukar och de vann över APOEL med 3-0 på hemmaplan och med 3-1 mot Borussia Dortmund på bortaplan vilket gör att de delar ledningen med Tottenham.

Bortalaget Tottenham

Tottenham har startat bra i årets upplaga av Champions League. Den onda cirkeln på Wembley är också bruten för Tottenhams del, eftersom de vann mot Bournemouth på deras temporära hemmaplan och förbannelsen är borta. Inledningsvis slog dem också Dortmund och sedan vann dem över APOEL med 3-0 precis som Madrid gjorde.

På hemmaplan förlängde dem den förlustfria sviten till nio matcher och de har gjort mål i alla matcher utom en oavsett tävlingsupplaga. Bortamatcher är dock ingen höjdare för Tottenham i Champions League sammanhang rent statistiskt. Men om de kan jobba hårt och för varandra kan de kanske ställa till med en skräll.

Så här tänker vi

Formen är bra på båda lagen men Real Madrid som har vana att möta tufft motstånd på hemmaplan i FC Barcelona och Atletico Madrid är väl härdade att spela hårda matcher. Vi väljer att spela Real Madrid för vinst och båda lagen gör mål till oddset 2.45 hos Betser

Vårt speltips: Real Madrid för vinst och båda lagen gör mål till oddset 2.45 hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

 

Lämna en kommentar