Real Salt Lake vs LA Galaxy – MLS

Hemmalaget Real Salt Lake

Real Salt Lake vs LA GalaxySå här långt har det mesta gått Real Salt Lakes väg och man är inne i en bra form med fyra vinster och två oavgjorda matcher. Nu hoppas fansen på att undvika förra säsongens fiasko som gjorde att man slutade på en andra plats från slutet i den västra konferensen.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu har inte allt gått på räls för Real Salt Lake utan man kommer från en åtta matcher lång förlustsvit från alla tävlingar. Men när man nu kommer till den här matchen har man brutit den tråkiga trenden och istället har man vunnit 4 matcher av de senaste sex matcherna.

Bortalaget LA Galaxy

LA Galaxy som ligger precis under Colorado Grand Rapids på en 4de plats. LA Galaxy har en match upp på Real Salt Lake och man är bara 3 poäng bakom så detta är en riktig sexpoängs match som står på spel.

Även LA Galaxy har varit inne i en segerlös svit just nu men man bröt den precis genom att besegra Columbus Crew med siffrorna 2-1.

Så här tänker vi

Vi tror att hemmafördel är bra i en sån här match med lag som inte riktigt presterar jämt över tid och vi spelar Real Salt Lake för Seger till oddset 2.1 hos NordicBet

Vi spelar: Seger för Real Salt Lake hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

 

Lämna en kommentar