Real Salt Lake vs LA Galaxy – MLS

Hemmalaget Real Salt Lake

Real Salt Lake vs LA GalaxySå här långt har det mesta gått Real Salt Lakes väg och man är inne i en bra form med fyra vinster och två oavgjorda matcher. Nu hoppas fansen på att undvika förra säsongens fiasko som gjorde att man slutade på en andra plats från slutet i den västra konferensen.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu har inte allt gått på räls för Real Salt Lake utan man kommer från en åtta matcher lång förlustsvit från alla tävlingar. Men när man nu kommer till den här matchen har man brutit den tråkiga trenden och istället har man vunnit 4 matcher av de senaste sex matcherna.

Bortalaget LA Galaxy

LA Galaxy som ligger precis under Colorado Grand Rapids på en 4de plats. LA Galaxy har en match upp på Real Salt Lake och man är bara 3 poäng bakom så detta är en riktig sexpoängs match som står på spel.

Även LA Galaxy har varit inne i en segerlös svit just nu men man bröt den precis genom att besegra Columbus Crew med siffrorna 2-1.

Så här tänker vi

Vi tror att hemmafördel är bra i en sån här match med lag som inte riktigt presterar jämt över tid och vi spelar Real Salt Lake för Seger till oddset 2.1 hos NordicBet

Vi spelar: Seger för Real Salt Lake hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

 

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com