Real Sociedad vs Eibar – La Liga

Hemmalaget Real Sociedad

Detta baskiska derby har varit ganska jämna möten sedan Eibar kom till La Liga. Real Sociedad har vunnit 58% av sina hemma matcher den här säsongen och gjort i snitt 1.92 poäng per match på hemmaplan.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det är bra statistik och än bättre blir när man också vet om att då har man också tagit emot lagen från topp sex i La Liga. Nu har man mycket enklare motstånd resten av säsongen vilket borde ge dem en rad fina segrar på hemmaplan

Bortalaget Eibar

Även för Eibar går spelet bra just nu vilket borgar för att dagens match kommer att bli underhållande. Eibar har vunnit de senaste fyra matcherna av fem möjliga och de har gjort tre mål eller mer i de vinstmatcherna. Nu ska man ärligen tillägga att samtliga dessa matcher var mot bottenlagen i ligan och i dagens match blir det mycket svårare. På bortaplan är man inte heller så bra då man bara har tagit ett poäng i snitt på bortaplan.

Så här tänker vi

Vi tror att Real Sociedad kommer att trycka på ordentligt inför sina hemmafans och spelar Real Sociedad för Vinst till oddset 1.75 hos NordicBet

Vårt speltips: Real Sociedad för Vinst hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com