Real Sociedad vs Espanyol – La Liga

Hemmalaget Real Sociedad

real-sociedad-vs-espanyolTvå matcher har spelats och de två matcherna såg helt olika ut. Första matchen var mot Real Madrid men Real Madrid saknade vissa nyckelspelare såsom t.ex. Cristiano Ronaldo men baskerna lyckades inte komma någonvart mot Los Blancos.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Men i den andra matchen mot lokalkonkurenterna Osasuna spelade man mycket bättre och man vann med 2-0. Lagets nya spelare Juanmi fick dessutom göra mål vilket säkert känns skönt både för honom och för laget. Nu har laget något att bygga på inför framtiden.

Bortalaget Espanyol

Espanyol har haft en målmässigt blixtrande inledningen under nya tränaren Sanchez Flores. Efter två matcher har man förvisso bara 1 poäng men man har spelat mot Sevilla som slutade 6-4 och en 2-2 match mot Malaga.

I båda matcherna ledde man och sedan kastade man mer eller mindre bort sina givna segrar och det lär kännas surt för laget. Men det positiva är att man öser in mål. Kan man få till sitt försvarsspel och det börjar som alla vet hos anfallarna så kan detta bli en positiv säsong för laget.

Så här tänker vi

Vi tror lite mer på Espanyol i den här matchen men vi spelar istället Båda lagen gör mål till oddset 1.9 hos comeon

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com