Real Sociedad vs Real Betis – La Liga

Hemmalaget Real Sociedad

Formen är varannan match just nu för Real Sociedad. Man vinner en match för att sedan förlora nästa match. Man spelar inte konsekventreal-sociedad-vs-real-betis och därför blir spelet också till stora delar lidande.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Spelet i år är mer lovande än förra säsongen så kan man bara till fullo anpassa sig till den mer anfallsglada taktiken som tränaren har lagt upp så kan det fungera väl för Real Sociedad. Det tar alltid flera matcher för att spela in en ny spelidé.

Bortalaget Real Betis

Även det baskiska laget Real Betis har problem med att vinna flera matcher i rad utan man gör precis som Real Sociedad och vinner man en match för att sedan förlora nästa. Nu måste man ta tag i sitt spel och speciellt bortaspelet.

Nu är detta tredje fredagen i rad som man också får spela kvällsmatch och mot Granada låg man under men lyckades spela till sig ett oavgjort resultat som blev 2-2. Sedan gjorde man en bra insats mot Malaga som man vann med 1-0.

Så här tänker vi

Två lag utan något spektakulärt i sitt försvarsspel gör att vi tror att Båda lagen gör mål och spelar det till oddset 1.80 hos NordicBet

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar