Real Sociedad vs Real Betis – La Liga

Hemmalaget Real Sociedad

Formen är varannan match just nu för Real Sociedad. Man vinner en match för att sedan förlora nästa match. Man spelar inte konsekventreal-sociedad-vs-real-betis och därför blir spelet också till stora delar lidande.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Spelet i år är mer lovande än förra säsongen så kan man bara till fullo anpassa sig till den mer anfallsglada taktiken som tränaren har lagt upp så kan det fungera väl för Real Sociedad. Det tar alltid flera matcher för att spela in en ny spelidé.

Bortalaget Real Betis

Även det baskiska laget Real Betis har problem med att vinna flera matcher i rad utan man gör precis som Real Sociedad och vinner man en match för att sedan förlora nästa. Nu måste man ta tag i sitt spel och speciellt bortaspelet.

Nu är detta tredje fredagen i rad som man också får spela kvällsmatch och mot Granada låg man under men lyckades spela till sig ett oavgjort resultat som blev 2-2. Sedan gjorde man en bra insats mot Malaga som man vann med 1-0.

Så här tänker vi

Två lag utan något spektakulärt i sitt försvarsspel gör att vi tror att Båda lagen gör mål och spelar det till oddset 1.80 hos NordicBet

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com