Real Sociedad vs Sporting Gijon – La Liga

Hemmalaget Real Sociedad

Real Sociedad har bara tagit en poäng på de senaste fyra matcherna vilket åskådliggör deras oförmåga att göra mål och ta poäng. Idag förväntas mittfältaren Asier Illarramendi återkomma och den spanska landslagsmannen betyder mycket för sitt lag.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det är dock framåt som man har lidit mycket av men nu är den anfallstrio som var så lyckosamma i början av säsongen återigen friska och trion spelar därmed tillsammans. Detta bör bidra positivt för Real Sociedad.

Bortalaget Sporting Gijon

Sporting Gijon kommer till den här matchen efter en försmädlig förlust mot Malaga på hemmaplan och man har nu fem poäng i marginal från nedflyttningsplats med åtta matcher kvar att spela. Sporting Gijon har inte varit i bra form men nu har också några viktiga nyckelspelare kommit tillbaka.

I dagens match måste försvarsspelarna spela fokuserat så att anfallarna kan få lugn och ro till att skapa sina chanser.

Så här tänker vi

Det är Real Sociedads hemmaplan och vi tror mest på dem i dag så vi spelar Real Sociedad för vinst och över 2.5 mål till oddset 2.20 hos Betser

Vårt speltips: Real Sociedad för vinst och över 2.5 mål hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com