Real Valladolid vs Girona – Segunda Division

valladolig_gironaValladolids säsong är redan över med 3 omgångar kvar och har inget att spela för. Anmärkningsvärt anonym säsong för Valladolid och med 15 inspelade poäng och 6 poängs marginal till nedflyttningsstrecket. Valladolid har bara vunnit en match av de senaste nio spelade och med sex förluster. Valladolid vill att den här säsongen ska ta slut och fokusera på nästa istället.

Spela hos mybet och få 2000 kronor i bonus! Klicka här!

Girona har inte spelat riktigt lika bra som andra säsonger men är en plats från 6de platsen på målskillnad. Vinst idag och de är på 4de platsen i tabellen och kan ta sig vidare till kvalspel till La Liga. Girona är i bra form med O-F-V-V-V och mycket att spela för.

Girona har vunnit de två senaste mötena med Valladolid men faktiskt också förlorat de 4 senaste mötena. Men inte i dag. Bara tre lag har sämre borta facit än Valladolid i andra ligan och när dom möter ett lag som Girona som snittar 1.5 poäng per match finn det bara en utgång i denna match.

Så med tanke på att så mycket står på spel för Girona som att ta sig till La Liga nästa säsong och med tanke på att Valladolid har inget alls att spela för känns utgången given och med oddset 2.75 av mybet spelar vi för vinst.

Vi spelar: 2 Vinst för Girona

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com