Real Valladolid vs Girona – Segunda Division

valladolig_gironaValladolids säsong är redan över med 3 omgångar kvar och har inget att spela för. Anmärkningsvärt anonym säsong för Valladolid och med 15 inspelade poäng och 6 poängs marginal till nedflyttningsstrecket. Valladolid har bara vunnit en match av de senaste nio spelade och med sex förluster. Valladolid vill att den här säsongen ska ta slut och fokusera på nästa istället.

Spela hos mybet och få 2000 kronor i bonus! Klicka här!

Girona har inte spelat riktigt lika bra som andra säsonger men är en plats från 6de platsen på målskillnad. Vinst idag och de är på 4de platsen i tabellen och kan ta sig vidare till kvalspel till La Liga. Girona är i bra form med O-F-V-V-V och mycket att spela för.

Girona har vunnit de två senaste mötena med Valladolid men faktiskt också förlorat de 4 senaste mötena. Men inte i dag. Bara tre lag har sämre borta facit än Valladolid i andra ligan och när dom möter ett lag som Girona som snittar 1.5 poäng per match finn det bara en utgång i denna match.

Så med tanke på att så mycket står på spel för Girona som att ta sig till La Liga nästa säsong och med tanke på att Valladolid har inget alls att spela för känns utgången given och med oddset 2.75 av mybet spelar vi för vinst.

Vi spelar: 2 Vinst för Girona

Lämna en kommentar