Red Bull Salzburg vs Ried

Österrike, Bundesliga. Spelstopp 16:00, 2016-04-16Salzburg

En ligamatch i Österrikes Bundesliga. Red Bull Salzburg tar emot Ried. Salzburg är utslaget från allt vad Europa-cuper heter och fokuserar återigen på att ha hem ligasegern i Österrike. De har sex poäng tillgodo till närmaste konkurrent, så det ser onekligen bra ut.

Läget i lagen

Salzburg har spelat in 11 poäng på de fem senaste matcherna och ångar på uppe i toppen. Ried å sin sida är med och krigar nere i bottenträsket och kommer få det riktigt tufft på bortaplan mot ligans bästa lag. Ried har spelat ihop 6 poäng på de fem senaste, så formen är lite sisådär.

Speltips

Mitt spel lägger jag på Salzburg -1,5 till oddset 1,87 hos Comeon. Det som talar för Salzburg i matchen är dels att de har en mycket bättre form än Ried och är dessutom klasskillnader bättre spelmässigt. Jag tror helt enkelt att Salzburg kommer springa hem matchen, utan några större bekymmer! De senaste åren har de dessutom mer och mer blivit som Österrikes Bayern München och vinner matcher mot sämre lag med 3, 4 och 5-0. Jag tror vi även kommer att få se såna siffror idag. Lycka till om du ryggar!

Jag spelar Salzburg -1,5: Salzburg som vinnare

Lämna en kommentar