Red Bull Salzburg vs Ried

Österrike, Bundesliga. Spelstopp 16:00, 2016-04-16Salzburg

En ligamatch i Österrikes Bundesliga. Red Bull Salzburg tar emot Ried. Salzburg är utslaget från allt vad Europa-cuper heter och fokuserar återigen på att ha hem ligasegern i Österrike. De har sex poäng tillgodo till närmaste konkurrent, så det ser onekligen bra ut.

Läget i lagen

Salzburg har spelat in 11 poäng på de fem senaste matcherna och ångar på uppe i toppen. Ried å sin sida är med och krigar nere i bottenträsket och kommer få det riktigt tufft på bortaplan mot ligans bästa lag. Ried har spelat ihop 6 poäng på de fem senaste, så formen är lite sisådär.

Speltips

Mitt spel lägger jag på Salzburg -1,5 till oddset 1,87 hos Comeon. Det som talar för Salzburg i matchen är dels att de har en mycket bättre form än Ried och är dessutom klasskillnader bättre spelmässigt. Jag tror helt enkelt att Salzburg kommer springa hem matchen, utan några större bekymmer! De senaste åren har de dessutom mer och mer blivit som Österrikes Bayern München och vinner matcher mot sämre lag med 3, 4 och 5-0. Jag tror vi även kommer att få se såna siffror idag. Lycka till om du ryggar!

Jag spelar Salzburg -1,5: Salzburg som vinnare

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com