Restriktionerna över – Bonusarna är tillbaka

Under pandemin beslutades det att införa extremt hårda restriktioner. Men nu är vi bara dagar bort från en återgång till det vanliga, i alla fall vad gäller bonusar hos svenska spelbolag. Hos såväl online casinon och bettingsidor under den svenska licensen kommer restriktionerna att slopas den 15 november. Vilken glädje känner nog de flesta och för den som tycker om oddsbonusar är detta högst välkommet när

Nya bonusar börjar gälla den 15 november 2021

Det var regeringen och Folkhälsomyndigheten som i början av 2020 beslutade att införa en gräns på 5000 kronor per vecka i insättning. Dessutom fick spelare maximalt vara inloggade en viss tid på en spelsida samtidigt som bonusarna hade en gräns på 100 kronor. Men nu ändras alltså detta.

Spelbolagen kommer istället att kunna sätta vilka bonusar de önskar och därmed blir det riktigt lukrativa erbjudanden igen. Räkna med insättningsbonusar på 1000 kronor igen och kanske ännu högre belopp hos vissa aktörer. Dessutom försvinner de andra restriktionerna på insättningsgränser och tidsgränser också vilket är högst välkommet.

Hur reagerar spelbolagen?

Det är svårt att veta exakt vilka bonusar kommer att erbjudas. Men vi räknar med betydligt högre belopp än vad som varit fallet nu. 100 kronor är väldigt lite och när spelbolagen nu får återgå till större frihet kommer vi att få se en återgång till hur det var förut. Regeringen har gått ut med att restriktionerna hävs den 15 november. Därför blir det en spännande andra halva av den mörka månaden.

Men ett ljus blir att kunna ta emot högre bonusar för punters. Tänk dock på att omsättningskraven lär höjas. Det brukar vara en naturlig konsekvens av högre bonusar. När det varit bonusar på 100 kronor har omsättningskraven i princip försvunnit. Men med tanke på konkurrensen som råder bland spelsidorna tror och hoppas vi på riktigt fina bonusar. Den 15:e november har vi svaret och kan få insättningsbonusar, riskfria spel, boostade odds och annat skoj i betydligt högre utsträckning.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com