Rijeka vs Djurgårdens IF – Speltips Europa Conference League-kval

Det är dags för formstarka Djurgården att inleda kvalet till Europa Conference League. Motståndet är Rijeka från Kroatien och det kommer att bli en jämn drabbning. DIF har goda chanser att ta sig vidare men behöver ett bra resultat inför returmötet på Tele 2 Arena. Kan de klara det är det imponerande och DIF visar fin form med fem raka segrar.

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Europa Conference League-kvalet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Rijeka är inte i säsong

Den kroatiska ligan spelas höst/vår vilket innebär att Rijeka precis har inlett säsongen. De spelade sin första match i ligan i helgen där det blev seger med 1-0 mot Sibenik på bortaplan. Rijeka är ett hyfsat lag men Djurgården ska klara av att kunna spela jämnt vilket oddset hos svenska bettingsidor visar med all tydlighet.

Djurgården är i strålande form

Djurgårdens IF har gått som tåget på sistone. Fem raka segrar i Allsvenskan imponerar och spelet ser allt bättre ut. Mot IFK Värnamo senast blev det en klar seger med 5-0 och kan de fortsätta sin formtopp kan det bli en rolig sommar för laget. Utmaningen blir att kombinera Europa med Allsvenskan men samtidigt har DIF en bred trupp vilket kan räcka långt.

Blir en jämn match

För Djurgården gäller det att få med sig ett bra resultat inför returmötet. Då krävs det att det inte rinner iväg. Men DIF har gjort det bra på sistone vilket borde kunna innebära att självförtroendet är på topp. Därför tror vi att de kan ta poäng borta mot Rijeka som inte är i säsong. Därför spelar vi oavgjort i matchen mellan Rijeka och Djurgården till oddset 3,20 hos Betsson.

Vårt speltips: Oavgjort i mötet mellan Rijeka och Djurgården till oddset 3,20 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Europa Conference League-kvalet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com