Rijeka vs The New Saints – Champions League kval

Hemmalaget Rijeka

Rijeka chockade hela Kroatien förra året när de lyckades besegra Dinamo Zagreb. De regerande mästarna väntade på den tolfte titeln men Rijeka förlorade endast två matcher på hela säsongen och de vann titeln med två poäng. Det är detta som gör att de nu får chansen i Champions League för första gången sedan 99/00-säsongen. Den gången blev de utslagna av Partizan Belgrade och sedan dess har de varit inblandade i ett antal Europa League äventyr.

Spela hos Betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Förra säsongen blev de utslagna i den tredje omgången på bortamål av Istanbul Basaksehir men de kommer till den här matchen i tron om att ta sig förbi dagens motståndare.

Bortalaget The New Saints

The New Saints prenumererar på Champions League spel då man totalt dominerar den Walesiska fotbollen över de senaste fem åren. Dock har den här dominansen inte hjälpt dem för så fort de har spelat i Europa har man misslyckats. I en match som alla trodde skulle de skulle vinna var den mot Gibraltar men de lyckades hamna i förlängningsspel. Matchen som spelades på hemmaplan fick avgöras på övertid då de till slut lyckades vinna matchen. Detta kan inte göra att laget direkt är fulla av självförtroende just nu.

Så här tänker vi

Rijeka har hemmaplan, sina fans och sin fina fotboll och The New Saints saknar alla de tre sakerna i dagens match så vi väljer att spela Rijeka för vinst och noll mål för The New Saints till oddset 1.60 hos Betsafe.com

Vårt speltips: Rijeka för vinst och noll mål för The New Saints hos Betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com