Rio Ave vs Porto – Portugal

Hemmalaget Rio Ave

Rio Ave vs PortoFörra årets överraskningslag som har spelat smart och värvat bra spelare inför säsongen. Tränaren fick ihop laget med en ganska liten budget jämfört med de större lagen men gjorde det riktigt bra. Förra året slutade man på en 6de plats och då är man garanterad spel i Europa dessutom.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man blev slagna alldeles nyligen av Sparta Prague i kvalificeringsrundan till Europa League men var också nederlagstippade inför den matchen. Att försöka slå eller ens komma på en 6de plats i årets omgång ser svårt ut och kanske kan dagens match mot Porto indikera utgången för resten av säsongen och hur deras sommaruppehåll har varit.

Bortalaget Porto

När man slutade på en 3de plats i förra årets säsong var man nog besvikna över att se sig slagna av både Benfica men också av Sporting CP. Nu har man värvat bra och man hoppas självklart på en högre placering än en 3de plats. Man har försökt värva smart under sommaruppehållet och tagit in förstärkning på försvarssidan.

Så här tänker vi

Om Porto har fått till sitt försvar återstår att se men vi tror att båda lagen kommer ges chanser till mål och vi spelar därför Över 2.5 mål till oddset 1.75 hos comeon

Vi spelar: Över 2.5 mål hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar