Rio Ave vs Porto – Portugal

Hemmalaget Rio Ave

Rio Ave vs PortoFörra årets överraskningslag som har spelat smart och värvat bra spelare inför säsongen. Tränaren fick ihop laget med en ganska liten budget jämfört med de större lagen men gjorde det riktigt bra. Förra året slutade man på en 6de plats och då är man garanterad spel i Europa dessutom.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man blev slagna alldeles nyligen av Sparta Prague i kvalificeringsrundan till Europa League men var också nederlagstippade inför den matchen. Att försöka slå eller ens komma på en 6de plats i årets omgång ser svårt ut och kanske kan dagens match mot Porto indikera utgången för resten av säsongen och hur deras sommaruppehåll har varit.

Bortalaget Porto

När man slutade på en 3de plats i förra årets säsong var man nog besvikna över att se sig slagna av både Benfica men också av Sporting CP. Nu har man värvat bra och man hoppas självklart på en högre placering än en 3de plats. Man har försökt värva smart under sommaruppehållet och tagit in förstärkning på försvarssidan.

Så här tänker vi

Om Porto har fått till sitt försvar återstår att se men vi tror att båda lagen kommer ges chanser till mål och vi spelar därför Över 2.5 mål till oddset 1.75 hos comeon

Vi spelar: Över 2.5 mål hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com