Rögle BK vs Malmö Redhawks – Speltips SHL

Det väntar Skånederby i SHL mellan Rögle och Malmö och det är två lag som inlett säsongen hyfsat med två segrar och en förlust vardera. Nu väntar ett intressant möte mellan lagen där båda hoppas ta en seger för att hålla sig på övre halvan i tabellen. Det kommer att bli en spännande match på Catena Arena och vi räknar med en fin ishockey.

Datum: 29/9 – 2022
Nedsläpp: 19:00
Arena: Catena Arena (Ängelholm)

Hämta en oddsbonus hos No Account Bet och använd på SHL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Rögle är favoriter enligt oddsen

Rögle nådde final i SHL förra säsongen men det räckte inte hela vägen. Nu hoppas på en ny framgång när det väntar ny säsong. Inledningen på säsongen har varit hyfsad med segrar mot Brynäs och Luleå men förlust mot Skellefteå senast.

Malmö Redhawks har inlett säsongen fint

Malmö Redhawks hade ingen rolig säsong senast utan låg och tampades i botten hela säsongen. Nu har spelet sett bättre ut med vinster mot Frölunda och Skellefteå även om laget föll efter förlängning mot HV71. Därmed ser det ut att bli en riktigt intressant match mellan lagen som båda inlett fint.

Blir ett intressant Skånederby

Det brukar bli heta matcher när det vankas Skånederby i SHL. Rögle är ganska klara favoriter enligt oddsen inom svensk betting men ett derby lever sitt egna liv. Senaste derbyt vann Malmö och vi tror det kan bli en överraskning igen. Redhawks har sett starka ut under inledningen av säsongen och brukar kunna stöka till det mot Rögle. Dessutom har de mött idel bra lag under säsongsinledningen och fortfarande inte förlorat under ordinarie tid.Därför spelar vi Malmö Redhawks som vinnare borta mot Rögle till oddset 4,05 hos No Account Bet.

Vårt speltips: Malmö vinner borta mot Rögle till oddset 4,05 hos No Account Bet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos No Account Bet och använd på SHL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller