Roma vs Chievo – Italien

Hemmalaget Roma

Roma förlorade mot Juventus i lördags och man verkar ha svårt mot Juventus på bortaplan så sett på det viset var allt normalt. Den förlusten gjorde att man tappade poäng om ligatiteln och nu ligger man sju poäng bakom Juventus. Sju poäng bakom ett storlag som Juventus tar man inte igen så lätt. Nu har man bara två poäng upp mot AC Milan.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Med den senaste matchen och resultatet av den förändrades Romas säsong. Istället för att kämpa om ligatiteln är man istället indragen i en fight om Champions Leagueplatserna.

Bortalaget Chievo

Chievo som ligger på en tiondeplats i ligan har mattas av efter en väldigt bra start på säsongen. Men trots det lyckades man ta tre poäng på bortaplan i den förra matchen. Segerresultatet blev 2-0 mot Palermo. Ett Palermo som än så länge inte tagit några poäng alls på hemmaplan så här långt in i säsongen. Vilket betyder att alla lag som åker till Palermo tar med sig tre poäng.

Så här tänker vi

Vi tror Chievo är chanslösa idag på bortaplan och vi väljer att spela Vinst för Roma till oddset 1.80 hos betsafe.com

Vårt speltips: Vinst för Roma hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com