Roma vs Sampdoria – Italienska cupen

Hemmalaget Roma

Romas ambitioner på att vinna ligan fick sig en enorm skjuts när man lyckades vinna på bortaplan mot Genoa i förra helgen. Den vinsten tillsammans med att också Juventus förlorade sin match mot Fiorentina betyder att Roma verkligen utmanar om titeln i år.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I dagens match måste man ta bort fokuset från ligatiteln och istället fokusera på cupen när man går in i kvartsfinalspelet. Romas hemmafacit är enormt bra och man har vunnit samtliga hemmamatcher. Den enda förlusten på hemmaplan kom i augusti mot Porto.

Bortalaget Sampdoria

Sampdoria är inte i form och på bortaplan är man ännu sämre. Man lyckas inte vinna på bortaplan men helt ofarliga framåt är man inte för statistiken säger att de gör mål i 90% av sina bortamatcher. Men om de ska vinna idag måste mittfältet spela mycket bättre än de gjort hittills. Backar och målvakt gör ofta det de kan men det räcker inte när inte hela laget spelar på topp.

Så här tänker vi

Vi tror att Roma tar ytterligare en seger idag och väljer att spela kombinationen Roma för vinst och Båda lagen gör mål till oddset 2.45 hos LeoVegas

Vårt speltips: Roma för vinst och Båda lagen gör mål hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar