Roma vs Sampdoria – Italienska cupen

Hemmalaget Roma

Romas ambitioner på att vinna ligan fick sig en enorm skjuts när man lyckades vinna på bortaplan mot Genoa i förra helgen. Den vinsten tillsammans med att också Juventus förlorade sin match mot Fiorentina betyder att Roma verkligen utmanar om titeln i år.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I dagens match måste man ta bort fokuset från ligatiteln och istället fokusera på cupen när man går in i kvartsfinalspelet. Romas hemmafacit är enormt bra och man har vunnit samtliga hemmamatcher. Den enda förlusten på hemmaplan kom i augusti mot Porto.

Bortalaget Sampdoria

Sampdoria är inte i form och på bortaplan är man ännu sämre. Man lyckas inte vinna på bortaplan men helt ofarliga framåt är man inte för statistiken säger att de gör mål i 90% av sina bortamatcher. Men om de ska vinna idag måste mittfältet spela mycket bättre än de gjort hittills. Backar och målvakt gör ofta det de kan men det räcker inte när inte hela laget spelar på topp.

Så här tänker vi

Vi tror att Roma tar ytterligare en seger idag och väljer att spela kombinationen Roma för vinst och Båda lagen gör mål till oddset 2.45 hos LeoVegas

Vårt speltips: Roma för vinst och Båda lagen gör mål hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com