Rosenborg vs Apoel – Champions League

Hemmalaget Rosenborg

Rosenborg vs ApoelDet gick bra för Rosenborg i de olika Europa turneringarna i början av 2000-talet med sedan dess har det gått allt sämre. Man behöver vända den här trenden i internationellt spel för att inte tappa ekonomiska muskler som lag såsom Malmö FF skaffar sig i regionen.

Med allt sämre så menar vi att man har misslyckats att ens ta sig till Champions League spel över huvud taget sedan 2011/12. Däremot så har man tagit sig till Europa League kval spel i två av de senaste tre säsongerna.

Bortalaget Apoel

Apoel liga säsong startar inte förr än i mitten av Augusti och därför är man kanske lite ringrostig. Men man har såhär långt gjort det bra ifrån sig med seger med totalt 3-0 över The New Saints i andra omgången. Nu ser man fram emot att göra en repris från säsongen 2011/12 då man tog sig ända till kvartsfinalerna.

Sedan har man tagit sig till Champions League kval spel 1 gång och 2 gånger har man spelat i Europa League men i båda turneringarna har det tagit stopp rätt tidigt.

Så här tänker vi

Vi tror det blir en ganska öppen match och spelar Över 2.5 mål till oddset 2.0 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Över 2.5 mål hos Ladbrokes

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com