Rosenborg vs Austria Wien – Europa League

Hemmalaget Rosenborg

Rosenborg vs Austria WienDet norska storlaget Rosenborg har haft det tufft den sista tiden i den inhemska ligan. En liga som inte domineras av ett enda lag år ut och år in är en starkare liga. Men tidigare var Rosenborg ett lag som regelbundet deltog i de större turneringarna och kammade hem stora pengar på sitt deltagande.

När man vann den inhemska ligan så kvalificerade man sig också till Champions League men efter att slagit ut dom svenska mästarna IFK Norrköping så åkte man själva snöpligt ut ur Champions League strax därefter. Trots att man ledde med 2-1 över i Apoel i den första matchen lyckades man förlora den andra matchen. Men vi tror att Europa League passar dom bättre detta år.

Bortalaget Austria Wien

Vad är Austria Wien? Jo kanske det mest framgångsrika österrikiska laget någonsin men precis som Rosenborg har man haft det svårt i den inhemska ligan de senaste åren.

Framförallt är det Red Bull som har förändrat ligan i och med att man gått in med tunga pengar i Red Bull Salzburg som Red Bull tog över 2005.

Så här tänker vi

Uppe i kalla norden som kanske inte just nu är så kallt tror vi att Rosenborg får det svårt mot ett traditionellt bra lag sett historiskt. Vi spelar X2 i den här matchen till oddset 2.3 hos Ladbrokes.

Vi spelar: X2 hos Ladbrokes

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com