Rosenborg vs Austria Wien – Europa League

Hemmalaget Rosenborg

Rosenborg vs Austria WienDet norska storlaget Rosenborg har haft det tufft den sista tiden i den inhemska ligan. En liga som inte domineras av ett enda lag år ut och år in är en starkare liga. Men tidigare var Rosenborg ett lag som regelbundet deltog i de större turneringarna och kammade hem stora pengar på sitt deltagande.

När man vann den inhemska ligan så kvalificerade man sig också till Champions League men efter att slagit ut dom svenska mästarna IFK Norrköping så åkte man själva snöpligt ut ur Champions League strax därefter. Trots att man ledde med 2-1 över i Apoel i den första matchen lyckades man förlora den andra matchen. Men vi tror att Europa League passar dom bättre detta år.

Bortalaget Austria Wien

Vad är Austria Wien? Jo kanske det mest framgångsrika österrikiska laget någonsin men precis som Rosenborg har man haft det svårt i den inhemska ligan de senaste åren.

Framförallt är det Red Bull som har förändrat ligan i och med att man gått in med tunga pengar i Red Bull Salzburg som Red Bull tog över 2005.

Så här tänker vi

Uppe i kalla norden som kanske inte just nu är så kallt tror vi att Rosenborg får det svårt mot ett traditionellt bra lag sett historiskt. Vi spelar X2 i den här matchen till oddset 2.3 hos Ladbrokes.

Vi spelar: X2 hos Ladbrokes

Lämna en kommentar