Rosenborg vs IFK Norrköping – Champions League

Hemmalaget Rosenborg

Rosenborg vs IFK NorrköpingSom vanligt kan man nästan säga så är den norska högstaligan rätt förutsägbar och självklart leder Rosenborg Eliteserien i år igen. Man har inte förlorat den här säsongen ännu och då har man ändå spelat sedan i Mars.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Så på 21 matcher har man inte förlorat och dessutom så spelar man starkt och har vunnit 17 av dessa och bara oavgjort i 4 matcher. Häpnadsväckande bra resultat men visar väl också på att den norska ligan inte är speciellt jämn eller spännande. Tyvärr för IFK Norrköpings del så har man dessutom bara tappat poäng på bortaplan aldrig på hemmaplan. Man har inte förlorat hemma sedan man blev slagen av Lazio i November förra året.

Bortalaget IFK Norrköping

Nu är inte IFK Norrköping några duvungar precis och man vann Allsvenskan förra året och man har hittat sättet att vinna på. IFK Norrköping är också i bra form dock inte lika vass form som Rosenborg men man har inte förlorat på 8 matcher och man har vunnit 5 av dom.

Nu ligger man lika högst upp i Allsvenskan tillsammans med Malmö. Om laget kan spela defensivt skickligt idag och täppa till bakåt och få till ett kryss så har man ett bra läge inför returen hemma.

Så här tänker vi

På hemmaplan är Rosenborg starka, lite för starka för IFK Norrköping som vi spelar Vinst för Rosenborg till oddset 1.75 hos comeon

Vi spelar: Vinst för Rosenborg hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar