Rosenborg vs IFK Norrköping – Champions League

Hemmalaget Rosenborg

Rosenborg vs IFK NorrköpingSom vanligt kan man nästan säga så är den norska högstaligan rätt förutsägbar och självklart leder Rosenborg Eliteserien i år igen. Man har inte förlorat den här säsongen ännu och då har man ändå spelat sedan i Mars.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Så på 21 matcher har man inte förlorat och dessutom så spelar man starkt och har vunnit 17 av dessa och bara oavgjort i 4 matcher. Häpnadsväckande bra resultat men visar väl också på att den norska ligan inte är speciellt jämn eller spännande. Tyvärr för IFK Norrköpings del så har man dessutom bara tappat poäng på bortaplan aldrig på hemmaplan. Man har inte förlorat hemma sedan man blev slagen av Lazio i November förra året.

Bortalaget IFK Norrköping

Nu är inte IFK Norrköping några duvungar precis och man vann Allsvenskan förra året och man har hittat sättet att vinna på. IFK Norrköping är också i bra form dock inte lika vass form som Rosenborg men man har inte förlorat på 8 matcher och man har vunnit 5 av dom.

Nu ligger man lika högst upp i Allsvenskan tillsammans med Malmö. Om laget kan spela defensivt skickligt idag och täppa till bakåt och få till ett kryss så har man ett bra läge inför returen hemma.

Så här tänker vi

På hemmaplan är Rosenborg starka, lite för starka för IFK Norrköping som vi spelar Vinst för Rosenborg till oddset 1.75 hos comeon

Vi spelar: Vinst för Rosenborg hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com