Rosenborg vs Real Sociedad – Europa League

Hemmalaget Rosenborg

Båda lagen har vidare chans på spel som tvåor och kvalmatcher. Det är fördel för Real Sociedad som är före Rosenborg  som ligger trea i gruppen. Detta innebär att en förlust idag betyder att det är över för Rosenborg i kampen om spel i Europa League.

Rosenborg kommer att behöva ta de största riskerna och gå på anfall. Formen är två förluster, två oavgjorda och två vinster på de senaste sex matcherna. Vi tror att Rosenborg kommer att skjuta mycket och det kommer bli chanser på mål.

Bortalaget Real Sociedad

Spanjorerna åker till det kalla Danmark med en klar fördel eftersom de egentligen bara behöver ta ett poäng av dem för att vara vidare. Men även Real Sociedad är ett lag i hyfsat bra form med en förlust, två oavgjorda och tre vinstmatcher på deras senaste sex matcher.

Real Sociedad kommer att få många chanser på kontringar som de kan göra på Rosenborgs offensiver. Det är Rosenborg som behöver exponera sig för risker och vi tror att de spanska målskyttarna kommer att få många tillfällen till skott på mål.

Så här tänker vi

Real Sociedad är det starkare laget av de båda vilket syns på poängskörden i Europa League. Den spanska ligan är också en svårare liga än den danska. Vi tror på en öppen och frejdig fotbollsmatch med många skott mot mål. Vi väljer att spela båda lagen gör mål till oddset 1.90 hos Ladbrokes

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till oddset 1.90 hos Ladbrokes

Lämna en kommentar