Rosenborg vs Valur – Champions League

Rosenborg BK loggaDags för det nordiska mötet mellan Rosenborg och Valur. Det är något överraskande Valur som har med sig ett bra resultat inför returmötet och Rosenborg lär steppa upp om laget ska ta sig vidare till nästa runda i Champions League. Första mötet slutade 1-0 till isländska Valur som därför förväntas parkera bussen när man gästar Trondheim under onsdagen. Tar sig Valur vidare är det den största sensationen i klubbens historia medan ett uttåg för Rosenborg innebär ett historiskt fiasko.

Hämta din välkomstbonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Rosenborg

Rosenborg kunde ledda av Lord Bendtner enkelt kamma hem ligan förra säsongen och med lite drygt halva serien spelad 2018 finns det hopp om ännu ett guld, trots andraplats med två poäng upp till serieledaren Brann. I Europa däremot inledde laget inte särskilt imponerande. Varken fans eller klubbledning var nog särskilt oroliga när Valur drogs som motståndare men efter förlust på bortaplan med 0 mål framåt är det andra tongångar nu. Därför är det upp till Rosenborg att visa att man är ett bättre lag än Valur genom en seger under onsdag kväll.

Bortalaget Valur

Valur från Reykjavik är ett lag vars hemmarena tar 1,524 åskådare. Det går därför att anta att laget kommer vara extremt taggade när det väl är dags att få spela på en stor arena som den i Trondheim erbjuder. Valur hade inte vunnit ligan sedan 2007 när man tog hem ligatiteln 2017 men laget har rutin från Europa ändå. 2017/18 tog man sig förbi Ventspils i första rundan efter att just ha vunnit med 1-0 i första matchen. Kan laget hålla undan nu väntar en ännu större framgång för de isländska mästarna.

Så här tänker vi

Rosenborg har inte självförtroendet för tillfället men lär ändå inte ha några problem att vinna över Valur. Vi tror dock inte det blir med så många mål som spelbolagen verkar tro. Därför väljer vi att spela under 3,5 mål till oddset 1,51 hos Bethard.

Vårt speltips: Under 3,5 mål i matchen mellan Rosenborg och Valur till oddset 1,51 hos Bethard

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

 

 

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com