Rostov vs Atletico Madrid – Champions League

Hemmalaget Rostov

För nykomlingarna Rostovs del går det riktigt bra och det började med att man spelade bort både Anderlecht och Ajax i kvalspelet inför Champions League. Mot Ajax vann man med imponerande 4-1. Men mot Bayern München fanns det inget att göra och man förlorade programenligt med 5-0. Mot PSV tog man lagets första historiska poäng i Champions League när matchen slutade 2-2.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Förmodligen vågar man inte tro att man kan ta sig förbi Atletico Madrid eller Bayern München och ska man göra det måste man alltså vinna mot Atletico Madrid i kvällens match. En mycket svår uppgift för ett betydligt mindre lag och som också saknar rutinen från de stora arenorna.

Bortalaget Atletico Madrid

Det är Atletico Madrids försvarsspel som glänser bäst just nu för man har bara släppt in 2 mål på de senaste 9 matcherna och då har man möt lag såsom FC Barcelona, Bayern München och Valencia. Alla är bra lag och som är riktigt bra anfallare så visst är bara 2 insläppta mål riktigt imponerande.

Atletico Madrid är kända för att vara extremt effektiva med sina mål och för sitt starka försvarsspel och det har man att tacka tränaren Diego Simeone för. Han har tagit dem till två Champions League finaler de sista tre åren.

Så här tänker vi

Vi väljer att spela Vinst för Atletico Madrid Och Noll mål Rostov till oddset 1.75 hos mybet

Vi spelar: Vinst för Atletico Madrid Och Noll mål Rostov hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar