Rostov vs Atletico Madrid – Champions League

Hemmalaget Rostov

För nykomlingarna Rostovs del går det riktigt bra och det började med att man spelade bort både Anderlecht och Ajax i kvalspelet inför Champions League. Mot Ajax vann man med imponerande 4-1. Men mot Bayern München fanns det inget att göra och man förlorade programenligt med 5-0. Mot PSV tog man lagets första historiska poäng i Champions League när matchen slutade 2-2.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Förmodligen vågar man inte tro att man kan ta sig förbi Atletico Madrid eller Bayern München och ska man göra det måste man alltså vinna mot Atletico Madrid i kvällens match. En mycket svår uppgift för ett betydligt mindre lag och som också saknar rutinen från de stora arenorna.

Bortalaget Atletico Madrid

Det är Atletico Madrids försvarsspel som glänser bäst just nu för man har bara släppt in 2 mål på de senaste 9 matcherna och då har man möt lag såsom FC Barcelona, Bayern München och Valencia. Alla är bra lag och som är riktigt bra anfallare så visst är bara 2 insläppta mål riktigt imponerande.

Atletico Madrid är kända för att vara extremt effektiva med sina mål och för sitt starka försvarsspel och det har man att tacka tränaren Diego Simeone för. Han har tagit dem till två Champions League finaler de sista tre åren.

Så här tänker vi

Vi väljer att spela Vinst för Atletico Madrid Och Noll mål Rostov till oddset 1.75 hos mybet

Vi spelar: Vinst för Atletico Madrid Och Noll mål Rostov hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com