Rostov vs Manchester United – Europe League

Hemmalaget Rostov

Rostovs fantastiska Europe League säsong fortsatte när man spelade bort Spartak Prag efter att man har vunnit med hela 4-0 på hemmaplan. Det innebär att man når de sista 16 för första gången i klubbens historia och det som gör det extra fantastiskt är att detta är blott andra gången man spelar i Europasammanhang.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Den här framgången i Europa beror mycket på deras fina hemmaform. De har spelat oavgjort mot PSV och förlorade knappt mot Atletico Madrid och lyckades vinna över Bayern München med 3-2.

Bortalaget Manchester United

Manchester United vinstsvit tog slut i helgen när de bara lyckades spela oavgjort mot Bournemouth och det var ett Bournemouth som under stora delar av matchen spelade med en man mindre. Men man har inte förlorat på nio matcher i alla de tävlingar man har spelat i. Trots detta är man fortfarande utanför Europaspel för nästa säsong.

På bortaplan har de vunnit tre matcher i rad nu vilket inkluderar deras 1-0 vinst över St Etienne i andra omgången av Europa League.

Så här tänker vi

På hemmaplan är Rostov starka så vi spelar Rostov Vinst eller Oavgjort till oddset 2.10 hos betsson

Vårt speltips: Rostov Vinst eller Oavgjort hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com