Rotherham vs Wolverhampton – England

Hemmalaget Rotherham

Rotherham vs WolverhamptonHur ska det gå för nederlagstippade bottengänget Rotherham det här året månne? Formen är inte på något sätt lysande och man har spelat 2 förluster och 3 oavgjorda samt en vinst de senaste matcherna.

Tränaren Alan Stubbs kan få problem med att tända spelare på det vis som Neil Warnock lyckades med förra säsongen och då ligger man risigt till redan nu innan de 46 matcherna är spelade. I årets trupp är nästan ingen förändrat förutom att målskytten Matt Derbyshire har lämnat. Alltså lite sämre trupp än förra året som fick det riktigt kämpigt att hänga kvar. Kanske kan Rotherham chocka Wolverhampton innan dom har fått sina nyförvärv på planen.

Bortalaget Wolverhampton

Tala om att det händer saker på Molineux arena! Klubben har sålt till kinesiska ägare, man har sparkat tränaren Kenny Jackett och ersatt honom med italienaren Walter Zenga och som om detta inte vore nog har man lagt ett jättebud på 250 miljoner kronor för den brasilianska spelaren Anderson Talisca. Han har inte skrivit på ännu men erbjudandet kan ses som en vägvisare vart Wolves vill gå med de nya ägarna bakom sig.

Så här tänker vi

Mycket tveksamt om Rotherham får till det idag och med tanke på att Wolves har ny tränare så spelar vi Under 2.5 mål till oddset  1.70 hos redbet.

Vi spelar: Under 2.5 mål hos redbet

Lämna en kommentar