Rotherham vs Wolverhampton – England

Hemmalaget Rotherham

Rotherham vs WolverhamptonHur ska det gå för nederlagstippade bottengänget Rotherham det här året månne? Formen är inte på något sätt lysande och man har spelat 2 förluster och 3 oavgjorda samt en vinst de senaste matcherna.

Tränaren Alan Stubbs kan få problem med att tända spelare på det vis som Neil Warnock lyckades med förra säsongen och då ligger man risigt till redan nu innan de 46 matcherna är spelade. I årets trupp är nästan ingen förändrat förutom att målskytten Matt Derbyshire har lämnat. Alltså lite sämre trupp än förra året som fick det riktigt kämpigt att hänga kvar. Kanske kan Rotherham chocka Wolverhampton innan dom har fått sina nyförvärv på planen.

Bortalaget Wolverhampton

Tala om att det händer saker på Molineux arena! Klubben har sålt till kinesiska ägare, man har sparkat tränaren Kenny Jackett och ersatt honom med italienaren Walter Zenga och som om detta inte vore nog har man lagt ett jättebud på 250 miljoner kronor för den brasilianska spelaren Anderson Talisca. Han har inte skrivit på ännu men erbjudandet kan ses som en vägvisare vart Wolves vill gå med de nya ägarna bakom sig.

Så här tänker vi

Mycket tveksamt om Rotherham får till det idag och med tanke på att Wolves har ny tränare så spelar vi Under 2.5 mål till oddset  1.70 hos redbet.

Vi spelar: Under 2.5 mål hos redbet

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com