Ryssland vs Belgien – Träningslandskamp

Hemmalaget Ryssland

Ryssland förbereder sig inför sitt hemma VM och det har inte riktigt gått som man har velat. De förlorade med 2-0 mot Elfenbenskusten i fredags vilket gör att man har förlorat tre matcher, spelat en oavgjord och vunnit två matcher under de sex försök man har spelat sedan EM 2016 slutade.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

EM i Frankrike var en annan turnering som slutade illa för dem och deras spel ser lite slött ut och saknar all fart vilket gjorde att man bara fick till ett oavgjort resultat mot England och förluster mot både Wales och Slovakien.

Bortalaget Belgien

Även Belgien hade det tufft i sin förra match då man möte Grekland. Grekland som fick spela med bara nio man på plan gjorde det så bra att Belgien bara fick med sig en poäng från det mötet och det med en stor portion tur dessutom. Idag måste man upp i sitt anfallsspel och visa sig själva att de kan om de vågar.

Så här tänker vi

Ryssland ser nästan slagna ut på förhand så vi väljer att spela på Belgien för vinst till oddset 2.30 hos LeoVegas

Vårt speltips: Belgien för vinst till hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com