Ryssland vs Egypten – Fotbolls-VM 2018

Vladimir putinNär domaren blåser igång matchen mellan Ryssland och Egypten är den första gruppspelsrundan avslutad och andra omgången kan börja. Ryssland imponerade i första matchen även om motståndet var skrattletande dåligt. Egypten åkte på en otursam sen förlust mot Uruguay men nu väntar svagare motstånd.

Hämta din bonus på 1000 kronor hos Betser idag

Hemmalaget Ryssland

Putin log på läktaren och hade all anledning att känna sig nöjd efter segern mot Saudiarabien som bjöds på hela fem mål. Den ryska offensiven var bra, men det är svårt att veta hur bra, då Saudiarabien var helt värdelösa. Oljelandet gjorde bort sig lika mycket som i förlusten med 0-8 mot Tyskland 2002. Ryssland behöver dock besegra Egypten för att säkra avancemang då en förlust innebär att laget måste slå Uruguay i sista matchen.

Bortalaget Egypten

Egypten valde, eller tvingades till, att inte spela med Salah i premiären mot Uruguay. Det såg länge ut att gå vägen ändå, iallafall ett oavgjort resultat som Egypten verkade nöjda med. Istället tappade man matchen sent efter att Atletico Madrids Godin nickat in mål i slutminuterna. Egypten stod dock upp bra och skapade en hel del chanser utan Salah. Man kan skylla på otur i slutet men samtidigt tyder det på en mental svaghet att släppa in mål sent. Mot Ryssland lär Salah få starta, annars är nog skadan betydligt värre än befarat.

Så här tänker vi

Ryssland imponerade i premiären men samtidigt ska vi inte dra för stora växlar av en vinst mot Saudiarabien. Laget visste att man var överlägsna och det rann iväg rejält på slutet. Mot Egypten ställs man mot helt annat motstånd och det krävs betydligt mer för att få med sig något. Vi tror på en jämn match där Rysslands fördel av hemmaplan inte ska underskattas. Samtidigt är Egypten ett bra lag. Vi tror på krysset och väljer att spela oavgjort till oddset 3.10.

Vårt speltips: Matchen mellan Ryssland och Egypten slutar oavgjort till oddset 3.10

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com