Ryssland vs Egypten – Fotbolls-VM 2018

Vladimir putinNär domaren blåser igång matchen mellan Ryssland och Egypten är den första gruppspelsrundan avslutad och andra omgången kan börja. Ryssland imponerade i första matchen även om motståndet var skrattletande dåligt. Egypten åkte på en otursam sen förlust mot Uruguay men nu väntar svagare motstånd.

Hämta din bonus på 1000 kronor hos Betser idag

Hemmalaget Ryssland

Putin log på läktaren och hade all anledning att känna sig nöjd efter segern mot Saudiarabien som bjöds på hela fem mål. Den ryska offensiven var bra, men det är svårt att veta hur bra, då Saudiarabien var helt värdelösa. Oljelandet gjorde bort sig lika mycket som i förlusten med 0-8 mot Tyskland 2002. Ryssland behöver dock besegra Egypten för att säkra avancemang då en förlust innebär att laget måste slå Uruguay i sista matchen.

Bortalaget Egypten

Egypten valde, eller tvingades till, att inte spela med Salah i premiären mot Uruguay. Det såg länge ut att gå vägen ändå, iallafall ett oavgjort resultat som Egypten verkade nöjda med. Istället tappade man matchen sent efter att Atletico Madrids Godin nickat in mål i slutminuterna. Egypten stod dock upp bra och skapade en hel del chanser utan Salah. Man kan skylla på otur i slutet men samtidigt tyder det på en mental svaghet att släppa in mål sent. Mot Ryssland lär Salah få starta, annars är nog skadan betydligt värre än befarat.

Så här tänker vi

Ryssland imponerade i premiären men samtidigt ska vi inte dra för stora växlar av en vinst mot Saudiarabien. Laget visste att man var överlägsna och det rann iväg rejält på slutet. Mot Egypten ställs man mot helt annat motstånd och det krävs betydligt mer för att få med sig något. Vi tror på en jämn match där Rysslands fördel av hemmaplan inte ska underskattas. Samtidigt är Egypten ett bra lag. Vi tror på krysset och väljer att spela oavgjort till oddset 3.10.

Vårt speltips: Matchen mellan Ryssland och Egypten slutar oavgjort till oddset 3.10

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com