Ryssland vs Nya Zeeland – Vänskapsmatch

Hemmalaget Ryssland

Ryssland  får chansen att träna på VM då de också är ansvariga för den turnering som kallas för inför-VM. Deras vänskapsmatcher har gått ganska bra och man slog Ungern med 3-0 på bortaplan tidigare den här månaden. Detta följdes sedan upp av en oavgjord mot Chile som också kommer att delta i inför-VM. Med tanke på att det gick dåligt för dem under EM i Frankrike förra året är dem nog glada över utvecklingen.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Ryssland är klara favoriter i dagens match och det återstår att se om de klarar av att leva upp till kraven. Det är viktigt att spelarna inte tar något för givet utan spelar uppoffrande för varandra som de har gjort i alla matcher efter EM matcherna förra året.

Bortalaget Nya Zeeland

Nya Zeeland är inne i en generationsväxling och saknar stjärnor över alla lagdelar. De stjärnor som dem har i laget är Leeds Chris Wood, Marseilles Bill Tiloma och Sunderlands försvarsspelare Sam Brotherton. Nya Zeeland spelade en vänskapsmatch i måndags mot Vitryssland som dem förlorade med 1-0. Mot Nordirland gick det likadant och med samma slutresultat. Deras form just nu är tre vinster två oavgjorda och tre förluster på deras sju senaste matcher.

Så här tänker vi

Vi tror mest på Ryssland idag och om dem inte slarvar utan fortsätter på den inslagna vägen vilket gör att vi väljer att spela Ryssland för vinst och noll mål för Nya Zeeland till oddset 1.98 hos Betser

Vårt speltips: Ryssland för vinst och noll mål till Nya Zeeland hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar