Ryssland vs Nya Zeeland – Vänskapsmatch

Hemmalaget Ryssland

Ryssland  får chansen att träna på VM då de också är ansvariga för den turnering som kallas för inför-VM. Deras vänskapsmatcher har gått ganska bra och man slog Ungern med 3-0 på bortaplan tidigare den här månaden. Detta följdes sedan upp av en oavgjord mot Chile som också kommer att delta i inför-VM. Med tanke på att det gick dåligt för dem under EM i Frankrike förra året är dem nog glada över utvecklingen.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Ryssland är klara favoriter i dagens match och det återstår att se om de klarar av att leva upp till kraven. Det är viktigt att spelarna inte tar något för givet utan spelar uppoffrande för varandra som de har gjort i alla matcher efter EM matcherna förra året.

Bortalaget Nya Zeeland

Nya Zeeland är inne i en generationsväxling och saknar stjärnor över alla lagdelar. De stjärnor som dem har i laget är Leeds Chris Wood, Marseilles Bill Tiloma och Sunderlands försvarsspelare Sam Brotherton. Nya Zeeland spelade en vänskapsmatch i måndags mot Vitryssland som dem förlorade med 1-0. Mot Nordirland gick det likadant och med samma slutresultat. Deras form just nu är tre vinster två oavgjorda och tre förluster på deras sju senaste matcher.

Så här tänker vi

Vi tror mest på Ryssland idag och om dem inte slarvar utan fortsätter på den inslagna vägen vilket gör att vi väljer att spela Ryssland för vinst och noll mål för Nya Zeeland till oddset 1.98 hos Betser

Vårt speltips: Ryssland för vinst och noll mål till Nya Zeeland hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com