Salernitana vs Juventus – Speltips Serie A

Juventush har ingen rolig säsong utan är placerade på åttonde plats i Serie A. Detta efter 14 spelade omgångar. I helgens stormöte mot Atalanta blev det 0-1 på hemmaplan. Nu finns det dock chans till tre poäng när jumbon Salernitana väntar på bortaplan. Åtta poäng på 14 matcher är vad laget har samlat ihop. Därför är det inte mycket som tyder på att de kan hota en klubb som Juventus trots den svaga formen hos gästerna.

Hämta en oddsbonus hos Snabbare på 2500 kronor idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Salernitana har fyra raka utan vinst

Salernitana ligger sist i tabellen men vet om att en seger mot Juventus innebär att laget går upp på samma poäng som Spezia på säker mark. Under säsongen har det endast blivit två segrar totalt varav en har kommit på hemmaplan. Laget har dock många uddamålsförluster och kommer göra allt för att spela destruktivt när Juventus kommer på besök Stadio Arechi i Salerno. Men man kan alla fall gå in till matchen med vetskapen att när lagen senast möttes i Salerno så vann Salernitana med 1-0 men det var år 1999.

Juventus måste ta tre poäng

Juventus var på gång med tre raka segrar mot Zenit, Fiorentina och Lazio. Men därefter har laget haft två svaga resultat. 0-4 mot Chelsea och 0-1 mot Atalanta vittnar om att det är något som inte stämmer. Avståndet till Napoli och AC Milan i toppen är 11 poäng efter 13 spelade omgångar. När jumbon och nykomlingen nu väntar bör det dock bli tre poäng i Serie A, allt annat vore en rejäl missräkning.

Juventus grejar måstematchen

Att åka och möta jumbon och en nykomling när formen är svag är inte det roligaste. Men samtidigt har Juventus själva satt sig i den här situationen. Och enligt oddsen är laget också favoriter och de borde klara av att plocka 3 poäng. Allt annat vore en rejäl överraskning. Vi tror Juventus lyckas vinna matchen och spelar därför Juventus som segrare till oddset 1,41 hos Snabbare.

Vårt speltips: Juventus vinner borta mot Salernitana till oddset 1,41 hos Snabbare

Team Svenskbetting

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på Serie A

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller