Salzburg vs Liverpool – Champions League

Österrikiska Salzburg behöver vinna för att ta sig vidare i Champions League. Om man ska klara detta behövs det en prestation utöver det vanliga. 1-0 räcker för att hemmalaget vidare från gruppen och det skulle slå ut Liverpool ur turneringen. Samtidigt är det en tuffare uppgift än de flesta andra då Liverpool är i strålande form och regerande mästare. En otroligt spännande match väntar och fokuset hos hemmalaget ligger mycket på Håland som gjort enorm succé i alla turneringar han spelat.

Hämta din välkomstbonus på 1000 kronor hos Nordicbet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Salzburg

Red Bull har de senaste åren tagit kliv i Europa och bara för två säsonger sedan spelade laget semifinal i Europa League. Nu har man chansen att nå en historisk åttondelsfinal men då krävs det seger samtidigt som man inte får släppa in mer än tre mål. Hetast av alla har anfallaren Håland varit. På 21 matcher har anfallaren svarat för 28 mål varav åtta mål på fem matcher i Champions League. Han behöver hitta rätt igen om det ska bli avancemang för Salzburg.

Bortalaget Liverpool

Liverpool har endast förlorat en match i Champions League men kan fortfarande åka ur. En poäng tar laget vidare men en förlust samtidigt som Napoli slår Genk innebär att laget är utslaget. Det vore en rejäl missräkning för bortalaget som visat strålande form och stormar mot sin första Premier League-titel någonsin.

Så här tänker vi

I Premier League har Liverpool visat en resultatrad som saknar motstycke men i CL har man inte samma marginaler. Nu väntar tufft motstånd mot Salzburg som är starka hemma. Fokus kommer ligga på Håland och vi tror han hittar nätet igen. Därför spelar vi Håland som målskytt och får bra odds hos Nordicbet som ger 2,33.

Vårt speltips: Håland gör mål Liverpool till oddset 2,33 hos Nordicbet

Team Svenskbetting