Sampdoria vs Napoli – Speltips Serie A

SeNapoli speltips Serie A mot Sampdoriarieledande Napoli inledde ligaspelet efter VM-uppehållet med att förlora borta mot Inter. Tungt för klubben men inte för ligan då det innebär att det blivit något tightare i ligatoppen. Napoli hoppas fortfarande kunna vinna ligan och en seger innebär att avståndet är sju poäng till Juventus och åtta poäng framför AC Milan. Det var längesedan Napoli vann ligan så de hoppas verkligen kunna bryta trenden. En seger mot Sampdoria borta skulle helt klart få laget på rätt väg efter förlusten senast.

Datum: 8 januari 2023
Avspark: 18:00
Arena: Stadio Luigi Ferraris (Genoa)
Domare: R Abisso

Hämta en oddsbonus hos Campobet och betta på Serie A

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Sampdoria vill undvika nedflyttning

Just nu ligger Sampdoria på nedflyttningsplats efter att endast ha samlat ihop nio poäng på 16 matcher. Avståndet upp till säker mark är fem poäng. Därmed är Sampdoria i stort behov av att börja samla poäng med tanke på hur svagt det går för laget just nu. Det finns dock inget som tyder på att de skulle lyckas med detta mot serieledaren.

Napoli siktar på guldet

Napoli hoppas att de ska kunna vinna Serie A för första gången på mycket länge. Men det blir ingen enkel uppgift med tanke på att Juventus, Milan och Inter jagar och alla är i strålande form. Napoli förlorade oväntat mot Inter senast men hoppas kunna ta tre poäng mot ett svagt Sampdoria, som dock vann sin senaste match.

Napoli tar hem detta

Tittar vi på oddsen hos svensk betting ska det inte vara några problem för Napoli. Visst vann Sampdoria sin senaste match men Napoli har ett mycket bättre lag. Därför spelar vi Napoli som vinnare till oddset 1,40 hos Campobet.

Vårt oddstips: Napoli vinner borta mot Sampdoria till oddset 1,40 hos Campobet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Campobet och betta på Serie A

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller