Santos vs Palmeiras – Brasilien

Hemmalaget Santos

Ett klassiskt derby mellan de eviga kombattanterna i den brasilianska ligan.  Det står mer på spel än bara tre poäng även om båda lagen självklart kommer att göra allt i sin makt för att kunna få med sig dem hem. Den nya tränaren Levir Culpi fick en bra start på jobbet när laget tog sina första tre poäng på bortaplan. Man spelade starkt och koncentrerat mot Atletico PR som var tvungna att kapitulera med 2-0.

Spela hos Leo Vegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Detta var långt ifrån den bästa matchen som de har spelat men bättre att spela koncentrerat och ta med sig poängen än att spela bra och förlora poängen. Så tycks i alla fall de supportar tycka som faktiskt bröt sig in i den forna tränarens hotellrum efter en mindre bra bortamatch.

Bortalaget Palmeiras

Palmeiras facit på bortaplan så här långt är inget att skryta med och det är förvånande med tanke på att dem hade det i särklass bästa spelet på bortaplan bland alla lag ligan i den förra säsongen. Palmeiras kommer till spel med krav på sig att göra om förra årets bedrift när man vann ligan men det har visats sig lite svårare för dem än normalt. Nu har dem bara tagit sju poäng på sex matcher och dem härbärgerar i botten av tabellen.

Så här tänker vi

Med tanke på att Santos spelar på hemmaplan och Palmeiras inte har fått ordning på sitt bortaspel är det en liten fördel för Santos men vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.90 hos Leo Vegas

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Leo Vegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar