Santos vs Vasco da Gama – Brasilien

Hemmalaget Santos

Den tillförordnade tränaren Elano fick en bra start med en seger över Atletico Mineiro med 3-1  under helgen som gick. Elano har fått kliva in efter att den förra tränaren Levir Culpi fick sparken efter en lång räcka oavgjorda matcher som kulminera med 2-1 förlusten mot rivalerna Sao Paulo. Den förlusten har gjort det svårare för laget att nå ikapp Corinthians i toppen.

Spela hos Comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu är det inte någon katastrof för laget utan de ligger på en fin andraplats men det är bara sex matcher kvar att spela så det börjar dra ihop sig om ligasegern. De sex poäng som laget saknar kan tas igen men det blir svårt.

Bortalaget Vasco da Gama

Vasco da Gama som är experter på att spela oavgjorda matcher måste börja vinna några av dem om de skall ta in de poäng som saknas för att nå en topp sex placering. Deras form de senaste sex matcherna är tre oavgjorda och tre vinster.

Om de idag kan ta tre poäng så ser det ljusare ut för laget att nå topp sex. Men då måste de också anfalla och våga göra mål annars blir det svårt.

Så här tänker vi

Detta är två lag som är i stort behov av en vinst men de spelar båda en anings försiktigt och är båda duktiga på att spela oavgjort. Detta gör att vi väljer att spela Oavgjort till oddset 3.70 hos Comeon

Vårt speltips: Oavgjort hos Comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar