Santos vs Vasco da Gama – Brasilien

Hemmalaget Santos

Den tillförordnade tränaren Elano fick en bra start med en seger över Atletico Mineiro med 3-1  under helgen som gick. Elano har fått kliva in efter att den förra tränaren Levir Culpi fick sparken efter en lång räcka oavgjorda matcher som kulminera med 2-1 förlusten mot rivalerna Sao Paulo. Den förlusten har gjort det svårare för laget att nå ikapp Corinthians i toppen.

Spela hos Comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu är det inte någon katastrof för laget utan de ligger på en fin andraplats men det är bara sex matcher kvar att spela så det börjar dra ihop sig om ligasegern. De sex poäng som laget saknar kan tas igen men det blir svårt.

Bortalaget Vasco da Gama

Vasco da Gama som är experter på att spela oavgjorda matcher måste börja vinna några av dem om de skall ta in de poäng som saknas för att nå en topp sex placering. Deras form de senaste sex matcherna är tre oavgjorda och tre vinster.

Om de idag kan ta tre poäng så ser det ljusare ut för laget att nå topp sex. Men då måste de också anfalla och våga göra mål annars blir det svårt.

Så här tänker vi

Detta är två lag som är i stort behov av en vinst men de spelar båda en anings försiktigt och är båda duktiga på att spela oavgjort. Detta gör att vi väljer att spela Oavgjort till oddset 3.70 hos Comeon

Vårt speltips: Oavgjort hos Comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com