Santos vs Vitoria – Brasilien

Hemmalaget Santos

santos-vs-vitoriaSantos fans räknar med en seger i dagens match och inget annat än tre poäng accepteras. Med tanke på att Palmeiras spelar en svår match samtidigt och att man nu har chans att ta igen de tre poäng upp till Palmeiras som man saknar inspirerar säkert Santos idag.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Santos såg ut som ett slaget lag och att racet om ligatiteln var bortspelad bara för några veckor sedan men efter den perioden med dåligt spel har man spelat upp sig avsevärt och nu har man fortfarande slagläge på titeln. Efter vinsten med 2-1 mot regerande mästarna Corinthians i September har man vunnit nio matcher av elva möjliga. På hemmaplan är man ännu starkare och det är en tendens man haft i flera år.

Bortalaget Vitoria

Vitoria är också inne i en bra form just nu och man har vunnit de senaste matcherna dock så har det varit mot enklare motstånd än vad dagens motståndare är. Man är endast en poäng från nedflyttningskampen så matchen idag är viktigt även för Vitoria. Kanske försöker man få med sig en poäng från detta bortamöte. Vitoria har bara en match på bortaplan där man inte har släppt in något mål i alla andra matcher har man släppt in mål den här säsongen.

Så här tänker vi

Vi tror på Santos och spelar Santos -1 Mål till oddset 2.10 hos betsafe.com

Vi spelar: Santos -1 Mål hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com