SC Freiburg vs RB Leipzig – Bundesliga

Hemmalaget SC Freiburg

SC Freiburg v RB Leipzig  - 2. BundesligaSC Freiburg kommer till spel utan sin målskytt som är anfallaren Maximilian Phillip och som har gjort fem mål på elva matcher. Det gör det än svårare för SC Freiburg att hitta målen i den här matchen då mycket av spelet kommer från Maximilian Phillip och när han dessutom är den som gör målen så förstår att man det kommer att bli kämpigt att hitta nätet för SC Freiburg ikväll.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu får man sätta sin tillit till center mittfältaren Nils Petersen som har gjort fyra mål på elva matcher och att han då kan ersätta Maximilian Phillip. Formen är också på nedåtstigande form för SC Freiburg då man har förlorat de två senaste matcherna, vunnit två matcher och en oavgjord på de senaste fem matcherna.

Bortalaget RB Leipzig

Nu är det första gången i klubbens historia som man leder Bundesliga och då förstår vi att de har spelat mycket bra då kvalitén på Bundesliga är hög internationellt sett. RB Leipzig kom tillbaka från underläge till att vinna matchen mot Bayer Leverkusen med 3-2 och man satte klubbrekord med elva matcher utan förlust för den nya klubben.

Så här tänker vi

Vi tror att RB Leipzig vinner den här matchen men vi väljer spelet Båda lagen gör mål till oddset 1.80 hos NordicBet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar