SC Freiburg vs RB Leipzig – Bundesliga

Hemmalaget SC Freiburg

SC Freiburg v RB Leipzig  - 2. BundesligaSC Freiburg kommer till spel utan sin målskytt som är anfallaren Maximilian Phillip och som har gjort fem mål på elva matcher. Det gör det än svårare för SC Freiburg att hitta målen i den här matchen då mycket av spelet kommer från Maximilian Phillip och när han dessutom är den som gör målen så förstår att man det kommer att bli kämpigt att hitta nätet för SC Freiburg ikväll.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu får man sätta sin tillit till center mittfältaren Nils Petersen som har gjort fyra mål på elva matcher och att han då kan ersätta Maximilian Phillip. Formen är också på nedåtstigande form för SC Freiburg då man har förlorat de två senaste matcherna, vunnit två matcher och en oavgjord på de senaste fem matcherna.

Bortalaget RB Leipzig

Nu är det första gången i klubbens historia som man leder Bundesliga och då förstår vi att de har spelat mycket bra då kvalitén på Bundesliga är hög internationellt sett. RB Leipzig kom tillbaka från underläge till att vinna matchen mot Bayer Leverkusen med 3-2 och man satte klubbrekord med elva matcher utan förlust för den nya klubben.

Så här tänker vi

Vi tror att RB Leipzig vinner den här matchen men vi väljer spelet Båda lagen gör mål till oddset 1.80 hos NordicBet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com