Schweiz vs Costa Rica – Fotbolls-VM 2018

ShaqiriDags för alplandet Schweiz att drabba samman mot 2014 års succélag Costa Rica. De sistnämnda är redan utslagna ur VM medan Schweiz i allra högsta grad är kvar i turneringen. Costa Rica har noll poäng efter två spelade matcher och då både Brasilien och Schweiz står på fyra poäng finns det ingen teoretisk chans att laget tar sig vidare.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet idag

Hemmalaget Schweiz

Schweiz har imponerat under VM och började med ett stabilt kryss mot Brasilien. Mot Serbien hamnade man i tidigt underläge men tack vare Xhaka och Shaqiri lyckades man vända och avgöra på tilläggstid. Efterspelet kom dock att handla om de politiska gester de två målskyttarna tillsammans med Lichtsteiner stod för. De hyllade den albanska symbolen vilket gjorde att samtliga blev bötfällda av FIFA.

Bortalaget Costa Rica

Costa Rica tog fotbollsvärlden med storm 2014 när man överraskande vann dödens grupp. I Ryssland har laget inte haft samma succé utan det har istället blivit två raka förluster vilket innebär att Costa Rica är eliminerade efter två omgångar. Laget kan dock hjälpa övriga i gruppen genom att ta en seger men det är mycket som ska till. Schweiz har sett ruggiga ut i detta VM.

Så här tänker vi

Schweiz är favoriter och detta med all rätt. Även om Tyskland skulle hamna tvåa i gruppen kommer laget säkerligen vilja vinna gruppen. Eller kanske inte men vi tror ändå att Schweiz vinner den här matchen. Därför väljer vi att spela på seger för Schweiz i matchen mot Costa Rica till oddset 1,63 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Schweiz vinner över Costa Rica till oddset 1,63 hos Nordicbet.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com