Schweiz vs Costa Rica – Fotbolls-VM 2018

ShaqiriDags för alplandet Schweiz att drabba samman mot 2014 års succélag Costa Rica. De sistnämnda är redan utslagna ur VM medan Schweiz i allra högsta grad är kvar i turneringen. Costa Rica har noll poäng efter två spelade matcher och då både Brasilien och Schweiz står på fyra poäng finns det ingen teoretisk chans att laget tar sig vidare.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet idag

Hemmalaget Schweiz

Schweiz har imponerat under VM och började med ett stabilt kryss mot Brasilien. Mot Serbien hamnade man i tidigt underläge men tack vare Xhaka och Shaqiri lyckades man vända och avgöra på tilläggstid. Efterspelet kom dock att handla om de politiska gester de två målskyttarna tillsammans med Lichtsteiner stod för. De hyllade den albanska symbolen vilket gjorde att samtliga blev bötfällda av FIFA.

Bortalaget Costa Rica

Costa Rica tog fotbollsvärlden med storm 2014 när man överraskande vann dödens grupp. I Ryssland har laget inte haft samma succé utan det har istället blivit två raka förluster vilket innebär att Costa Rica är eliminerade efter två omgångar. Laget kan dock hjälpa övriga i gruppen genom att ta en seger men det är mycket som ska till. Schweiz har sett ruggiga ut i detta VM.

Så här tänker vi

Schweiz är favoriter och detta med all rätt. Även om Tyskland skulle hamna tvåa i gruppen kommer laget säkerligen vilja vinna gruppen. Eller kanske inte men vi tror ändå att Schweiz vinner den här matchen. Därför väljer vi att spela på seger för Schweiz i matchen mot Costa Rica till oddset 1,63 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Schweiz vinner över Costa Rica till oddset 1,63 hos Nordicbet.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com