Schweiz vs Island – UEFA Nations League

Hamrén IslandFör att vara grupp A är mötet mellan Schweiz och Island ganska svagt. I alla fall om man jämför A-gruppens övriga nationer i form av Belgien, England, Spanien, Tyskland, Frankrike, Portugal, Italien osv. Island har ny förbundskapten och det är ingen mindre än Erik Hamrén som ska styra skutan. Många i Sverige har varit ifrågasättande till Hamrén vid rodret men det återstår att se hur han lyckas.

Hämta din välkomstbonus på 300% upp till 800 kronor hos Mobilebet

Hemmalaget Schweiz

Schweiz är en nation Sverige minns väl från VM. Det var ju nämligen blågults motståndare i åttondelsfinalen. Schweiz har dock ett otroligt bra lag med stjärnor som Shaqiri och hade inte legat i A-gruppen om man inte imponerat. Man plockade dessutom poäng mot självaste Brasilien i VM även om Sverige som sagt blev för svåra i åttondelsfinalen. Nu är det upp till alplandet att bjuda hemmafansen på Kybunpark i St. Gallen på en härlig fotbollsupplevelse genom en seger mot ö-nationen Island.

Bortalaget Island

Island gick till sitt första VM någonsin och var därmed den minsta nationen någonsin att nå ett VM. Något som blir ännu mer imponerande med tanke på att man vann sin kvalgrupp före Kroatien och Turkiet. Dessutom spelade laget EM 2016 under ledning av Lars Lagerbäck, och nådde hela vägen till kvartsfinal efter att bland annat ha slagit ut England. I VM inledde man starkt med seger över Argentina  men efter förlust mot såväl Nigeria som Kroatien var loppet kört och laget ute ur turneringen. Nu har man en ny tränare i form av Erik Hamrén som ska leda laget till EM 2020 och framgång i Nations League.

Så här tänker vi

Det är en tuff uppgift för Hamrén att åka till Schweiz i sin första match som huvudtränare. Schweiz har inte förlorat på hemmaplan sedan man mötte Belgien i en träningsmatch 2016. Sviten bryts inte nu och framförallt inte mot Hamréns Island. Vi väljer att spela seger för Schweiz till oddset 1,64 hos Mobilebet.

Vårt speltips: Schweiz vinner över Island till oddset 1,64 hos Mobilebet.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com