Seattle Sounders vs Houston Dynamo – MLS, USA

Hemmalaget Seattle Sounders

seattle-sounders-vs-houston-dynamoDetta lag är som fågeln Fenix som reser sig från elden och lyfter i tider när det är som mest oroligt. Seattle Sounders hade en katastrof inledning av säsongen och man såg helt utslagna ut och borta var tanken på ett slutspel. Men när allt såg som mörkast ut började vinsterna komma och man hittade tillbaka till sitt spel. Nu har man bara förlorat 1 match på 11 möjliga och man är i superform lagom till slutspelet.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man har tagit många poäng och gjort det under en period då de andra lagen inte har mäktat med samma poängskörd som Seattle Sounder har gjort. Just nu är man på en 5de plats som också innebär slutspel. Nu finns det bara 9 poäng att spela om och i den form man är just nu talar mycket för att man klarar topp 6 och är en av dem som når ett slutspel.

Bortalaget Houston Dynamo

För Houston Dynamo finns det ingen chans att nå något slutspel i år och man får helt enkelt koncentrera sig på att försöka få ihop bra matcher som man kan ta med sig in i nästa års säsong. Laget ligger sist i den här divisionen .

Man spelade mot Colorado Rapids och man förlorade den matchen vilket innebär att de just nu är inne i en 2 matcher lång svit utan seger.

Så här tänker vi

Seattle Sounders vinner den här matchen men vi spelar Under 2.5 Mål till oddset 2.35 hos comeon

Vi spelar: Under 2.5 Mål hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com