Senegal vs Algeriet – Afrikanska mästerskapen

Hemmalaget Senegal

Senegal är det lag som imponerar bäst både nu under turneringen och inför densamma. De är det enda lag som vann alla sina matcher under kvalificeringsspelet och man är rankad som Afrikas bästa lag. Tidigare var det dagens motståndare, Algeriet, som hade den titeln.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det ser ut som att man kan gå hela vägen den här gången och faktiskt vinna de afrikanska mästerskapen men man måste också ha råd att vila spelare om man ska räcka till under hela turneringen.

Bortalaget Algeriet

Algeriet har inte spelat sin bästa fotboll så här långt men man har mycket rutin och erfarenhet i laget. Detta var något vi kunde se i till exempel i vm 2014. Deras stjärnspelare har också fått göra mål då Riyadh Mahrez gjorde mål mot Zimbabwe.

Algeriet måste vinna för att ha chans på åttondelarna och tittar man på de kvalitéer som laget besitter så kan man tycka att de kan göra en bra match under den här turneringen.

Så här tänker vi

Vi tror att motivationen för Algeriet är så stor att man lägger in en högre växel och vinner dagens match så vi spelar Algeriet för vinst till oddset 1.75 hos betsafe.com

Vårt speltips: Algeriet för vinst hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com