Senegal vs Algeriet – Afrikanska mästerskapen

Hemmalaget Senegal

Senegal är det lag som imponerar bäst både nu under turneringen och inför densamma. De är det enda lag som vann alla sina matcher under kvalificeringsspelet och man är rankad som Afrikas bästa lag. Tidigare var det dagens motståndare, Algeriet, som hade den titeln.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det ser ut som att man kan gå hela vägen den här gången och faktiskt vinna de afrikanska mästerskapen men man måste också ha råd att vila spelare om man ska räcka till under hela turneringen.

Bortalaget Algeriet

Algeriet har inte spelat sin bästa fotboll så här långt men man har mycket rutin och erfarenhet i laget. Detta var något vi kunde se i till exempel i vm 2014. Deras stjärnspelare har också fått göra mål då Riyadh Mahrez gjorde mål mot Zimbabwe.

Algeriet måste vinna för att ha chans på åttondelarna och tittar man på de kvalitéer som laget besitter så kan man tycka att de kan göra en bra match under den här turneringen.

Så här tänker vi

Vi tror att motivationen för Algeriet är så stor att man lägger in en högre växel och vinner dagens match så vi spelar Algeriet för vinst till oddset 1.75 hos betsafe.com

Vårt speltips: Algeriet för vinst hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar