Senegal vs Colombia – Fotbolls-VM 2018

team senegalDags för Senegal och Colombia att göra upp i en avgörande match och det är framförallt Colombia som har pressen på sig. De sistnämnda förlorade debutmatchen mot Japan men vann mot Polen vilket innebär att en seger tar laget förbi Senegal. Ett Senegal som inlett VM med en stabil seger över Polen och ett säkert kryss mot Japan. Vem vinner och vem försvinner?<

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget Senegal

Senegal såg mycket bra ut mot Polen och vann ganska komfortabelt med 2-1. Mot Japan var det en svängig match som publiken bjöds och slutresultatet skrevs till 2-2. Senegal har en hel del stjärnor där Mané naturligtvis är lagets stora stjärna. Ska Senegal besegra Colombia krävs det att han fortsätter prestera för Colombia är ruggigt bra, på så många sätt. Senegal är dock Afrikas hopp efter att Nigeria, Marocko och Egypten alla förpassas ut ur turneringen.

Bortalaget Colombia

Efter utvisningen mot Japan fick Colombia spela en man mindre i 87 minuter. Japan vann med 2-1 och Colombia var illa ute. En seger i andra matchen mot Polen gav laget dock en del chans att ta sig vidare från gruppen. En seger mot Senegal innebär att laget är vidare. Förlust eller oavgjort och Colombia är ute så länge inte Japan får storstryk mot Polen. Laget hoppas såklart på en seger och att därmed ta sig vidare från gruppen.

Så här tänker vi

Det är en tuff drabbning som väntar för båda lagen. Colombia måste som sagt ha segern med sig för att gå vidare medan Senegal kan spela på resultat. Vi tror det blir en tät och målsnål match där vi får se ett offensivt Colombia mot ett organiserat afrikanskt försvar. Vi tror det blir en målsnål match och väljer att spela under 2,5 mål till oddset 1,81 hos Unibet.

Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen mellan Senegal och Colombia till oddset 1,81 hos Unibet.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com