Senegal vs Colombia – Fotbolls-VM 2018

team senegalDags för Senegal och Colombia att göra upp i en avgörande match och det är framförallt Colombia som har pressen på sig. De sistnämnda förlorade debutmatchen mot Japan men vann mot Polen vilket innebär att en seger tar laget förbi Senegal. Ett Senegal som inlett VM med en stabil seger över Polen och ett säkert kryss mot Japan. Vem vinner och vem försvinner?<

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget Senegal

Senegal såg mycket bra ut mot Polen och vann ganska komfortabelt med 2-1. Mot Japan var det en svängig match som publiken bjöds och slutresultatet skrevs till 2-2. Senegal har en hel del stjärnor där Mané naturligtvis är lagets stora stjärna. Ska Senegal besegra Colombia krävs det att han fortsätter prestera för Colombia är ruggigt bra, på så många sätt. Senegal är dock Afrikas hopp efter att Nigeria, Marocko och Egypten alla förpassas ut ur turneringen.

Bortalaget Colombia

Efter utvisningen mot Japan fick Colombia spela en man mindre i 87 minuter. Japan vann med 2-1 och Colombia var illa ute. En seger i andra matchen mot Polen gav laget dock en del chans att ta sig vidare från gruppen. En seger mot Senegal innebär att laget är vidare. Förlust eller oavgjort och Colombia är ute så länge inte Japan får storstryk mot Polen. Laget hoppas såklart på en seger och att därmed ta sig vidare från gruppen.

Så här tänker vi

Det är en tuff drabbning som väntar för båda lagen. Colombia måste som sagt ha segern med sig för att gå vidare medan Senegal kan spela på resultat. Vi tror det blir en tät och målsnål match där vi får se ett offensivt Colombia mot ett organiserat afrikanskt försvar. Vi tror det blir en målsnål match och väljer att spela under 2,5 mål till oddset 1,81 hos Unibet.

Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen mellan Senegal och Colombia till oddset 1,81 hos Unibet.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com