Senegal vs Nederländerna – Speltips VM 2022

Senegal och Nederländerna gör upp i ett intressant möte som förväntas avgöra vem som vinner Grupp A i VM 2022. Senegal kommer utan sin storstjärna Sadio Mané som missar VM-slutspelet. För Nederländerna ser det ut att bli en komfortabel gruppseger men samtidigt behöver laget en fin start. Senegal är inte en lätt motståndare men utan Mané ser det ut att bli tuft. Skulle de klara av att ta poäng mot Nederländerna vore det en positiv överraskning. Vem tar de tre poängen eller blir det delad pott?

Datum: 21 november 2022
Avspark: 17:00
Arena: Al Thumama Stadium (Doha)
Domare: W Sampaio

Hämta en oddsbonus hos No Account Bet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Vad är Senegal utan Mané?

Senegal är ett skickligt lag men frågan är hur det går utan Sadio Mané. Landets absolut största stjärna kommer att missa VM och därmed inte heller finnas med i premiären mot Nederländerna. Senegal har dock andra bra spelare. Håll extra utkik på Watfords Ismaila Sarr som varit skicklig och gjort många mål i Premier League. Har han vad som krävs för att leda Senegal i Manés frånvaro?

Nederländerna hoppas få en fin start

Louis van Gaal gör sin tredje sejour för Nederländerna och hoppas kunna vinna gruppen för att undvika i England i åttondelsfinal. Ska de vinna gruppen behöver de tre poäng mot Senegal, det som förväntas vara den svåraste motståndaren i gruppen. Nederländerna missade VM 2018 men är nu tillbaka i finrummet. De har också lagkapten Virgil van Dijk tillbaka som inte spelade i VM. Framförallt ser försvaret riktigt starkt ut för Nederländerna.

Kan Senegal överraska?

Senegal hoppas kunna överraska men vi tror inte de har vad som krävs. Nederländerna är för starka och har ett oerhört starkt försvar. Därför tror vi att de är tillräckligt bra för att vinna vilket oddsen hos svenska bettingsidor visar. Vi spelar Nederländerna att vinna till oddset 1,53 hos No Account Bet.

Vårt speltips: Nederländerna vinner mot Senegal till oddset 1,53 hos No Account Bet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos No Account Bet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller